Home   Impresszum   Kapcsolat   Facebook Budapest, Magyarország  
2024-06-12. szerda
„Már a bíróságon büdös volt ez az ügy” – megszólalt az ügyvéd Novák Katalin által adott kegyelemről
„Innentől kezdve a kiszolgáltatott sértettek évtizedes küzdelmének, valamint a sértetti képviseletnek semmi értelme, ha egy ilyen megtörténhet” – mondta a Telexnek Gál András ügyvéd, aki a bántalmazott fiatalokat képviselte a bicskei gyermekotthon korábbi igazgatójának perében. Pénteken derült ki, hogy Novák Katalin köztársasági elnök a pápalátogatás ürügyén elnöki kegyelemben részesítette a gyermekotthon igazgatóhelyettesét, aki zsarolással kényszerítette az otthon több lakóját, hogy vonják vissza a pe*do*fi*l igazgató ellen tett vallomásukat.

Gál András szerint nehezen érthető a köztársasági elnök kegyelmezési gyakorlata. „Az először 17 év fegyházbüntetéssel sújtott Budaházy Györgynek is kegyelmet adott, és egy további óriási visszalépésnek gondolom, hogy a súlyosan pe*do*fi*l gyermekotthon-igazgató áldozatait vallomásuk megváltoztatására kényszerítő igazgatóhelyettesnek is kegyelmet ad. Innentől kezdve, úgy néz ki, hogy nincsenek korlátok.”

Gál azt mondta, a mai napig beszél időnként a bántalmazott fiatalokkal. Az ügy egyik érintettje öngyilkosságot követett el, a többiek „pszichés roncsok lettek”, néhányuk alkohol-, gyógyszer vagy kábítószerproblémákkal is küzd, a mai napig nem tudnak szabadulni az ügy hatásaitól.

Arról, hogy Novák Katalin pontosan miért is adhatott kegyelmet az igazgatóhelyettesnek, Gál is csak találgatni tud, de szerinte, ebben és más ügyekben is úgy tűnik, hogy az állam igyekszik kesztyűs kézzel bánni a vallási szervezetekben aktív vádlottakkal, és a bicskei ügy vádlottjai is ilyenek vagy ilyennek tüntették fel magukat.

„Nesze, Kúria-ítélet. Ezúttal nem tudtunk olyan tanácsot összeállítani, amelyik felment, vagy Budaházy ítéletéhez hasonlóan nevetségesre degradálja a korábbi ítéletet másodfokon, még nem mi mondjuk meg, ki a bíró, és mi legyen az ítélet, de ez nem is érdekes, mert hozzánk tartozol, és kegyelmet adunk” – mondta a felzaklatott ügyvéd.

„Ez az ügy már a bíróságon büdös volt. Az a nevelőtanár, az igazgató bűntársa, aki ötezer forintokat fizetett a nevelésére és felügyeletére bízott, halmozottan hátrányos helyzetű, időnként szellemi fogyatékos kiskorú fiúknak azért, hogy velük közösülhessen a gyermekotthonban, felfüggesztett szabadságvesztés büntetést kapott. Ott tudtam volna hányni már az ítélethirdetéskor.”

A nyilvánosság 2016-ban, az RTL Házon kívül című műsorából értesült a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon igazgatójának súlyosan pe*do*fi*l, egy évtizeden át folytatott bűncselekmény-sorozatáról, amit öt évig még azután is folytatni tudott, hogy az első bejelentések 2011-ben a hatóság tudomására jutottak. A műsorban arccal nyilatkozott két áldozat, Julián és Levente, akik azért vállalták, hogy kamerák elé állnak, mert egy másik áldozat nem sokkal azelőtt vonat elé ugrott.

Julián 2016-ban 22 éves volt, Vásárhelyi János igazgató 13 éves korában molesztálta őt először. Bement az igazgató irodájába, az pedig kulcsra zárta az ajtót, és miközben beszélgettek, magához nyúlt, majd odament a fiúhoz, és benyúlt a pólója alá. Julián megijedt, nem tudta, mit csináljon. Az igazgató ekkor nemi szervére húzta a 13 éves gyerek kezét. A bántalmazás négy éven át folyt. A nyilatkozó fiúk elmondták azt is, nem ők voltak csupán az áldozatok, az intézetben nyílt titok volt, hogy „János bácsi szereti a fiatal fiúkat”.

Nem sokkal később kiderült, hogy már a Házon kívül műsora előtt több mint négy évvel felmerült a gyanú, hogy pe*do*fi*l bűncselekményeket követhet el a rábízott gyerekeken az otthon igazgatója, de akkor nem történt érdemi intézkedés. „

Öt év telt el azóta, hogy először jelezték az ügyet, öt év úgy, hogy abban az öt évben is folytatta gyerekek sze*xu*ál*is bántalmazását ez a magát roppant vallásosnak és szelídnek mutató ember” – mondta Gál András.

Aztán kiderült az is, hogy nem sokkal a botrány kirobbanása előtt Vásárhelyi János állami kitüntetést is kapott – holott öt éve már merült fel pe*do*fi*lgyanú vele szemben, csak ez nem került bele az aktájába. A Magyar Bronz Érdemkeresztet Lázár János akkori Miniszterelnökséget vezető miniszter adta át neki, igaz, később Lázár azzal védekezett, hogy ő csak Balog Zoltán akkori emberierőforrás-minisztert helyettesítette.

Ahogy folyt az eljárás, fény derült arra is, hogy az igazgató zsarolással, fenyegetőzésekkel igyekezett visszavonatni a gyerekekkel a rá nézve terhelő vallomásokat. Itt került képbe az igazgatóhelyettes is, aki ebben segítette az igazgatót.

Az egyik gyerek ugyanis 2016 szeptemberében jelezte gyermekvédelmi gyámjának, hogy az igazgató sze*xu*ál*isan zaklatta. A gyám azonnal kiemelte a gyereket az intézményből. Az igazdató ekkor felkereste a gyerek unokatestvérét, aki szintén a gyermekotthonban lakott, és meggyőzte, hogy „szöktesse vissza” a gyereket az otthonba.

A gyerek az unokatestvérével vissza is ment, ahol az akkor már felfüggesztett igazdató közölte vele, hogy ha továbbra is együtt akar élni az unokatestvérével (a legközelebbi rokonával), akkor vissza kell vonnia a terhelő vallomását. Az igazdató berendelte az igazdatóhelyettest, és megkérte, hogy írja meg a gyerek nevében a vallomást, és írassa alá vele.

Az igazdatóhelyettes ennek eleget tett, még annak ellenére is, hogy tudta, mivel vádolták meg az igazdatót. A papírra azt írta:

„Kitaláltam, hogy közösen kivertük a nemi szervem és hogy ilyet más gyermekkel is csinált már. Igazság az, hogy nem húzta le a nadrágom és nem fogta meg és nem verte ki. Mostanában sokat gáztöltőztem és ez se volt rám túl jó hatással sokszor nem gondolkoztam tőle tisztán.”

Ezt a hamis vallomást a saját irodájában, a pe*do*fi*l igazdató jelenlétében akarta aláíratni az érintett gyerekkel. Kényszerítésért 2019-ben első fokon, majd 2021-ben másodfokon is három év négy hónap börtönre ítélték.

Az igazdató végül nyolc évet kapott, amiért 2004 és 2016 között legalább tíz kiskorú fiút zaklatott az általa vezetett intézményben. Legfiatalabb áldozata tízéves volt, és a férfi akkor közeledett hozzá először, amikor ő elmondta neki, hogy meghalt az édesanyja. „Gyászát és megilletődöttségét kihasználva úgy tett, mintha vigasztalná, ehelyett azonban sze*xu*ál*is cselekményt végzett vele” – olvasta az ügyész a vádiratból a tárgyaláson.

„A súlyosan pe*do*fi*l bűncselekmény leplezéséhez asszisztált K. Endre, aki ráadásul pszichológus, és akinek a nevét a személyiségi jogainak védelmében nem írják ma le az újságok, és aki – mivel a köztársasági elnök mentesítette őt a bűncselekmény hátrányos jogkövetkezményei alól is – holnap bármelyikünk gyermekének pszichológusa lehet. Mivel a neve nem kerül nyilvánosságra, nincs módja a közvéleménynek, hogy nagy ívben elkerülhesse őt. Kaleta Gábor nevét legalább ismerjük”


– mondta Gál András.

„Ez az ember szép sorjában rábeszélte fenyegetésekkel, zsarolásokkal az áldozatokat, hogy vonják vissza a vallomásukat, vagy ne tegyenek terhelő vallomást az igazgatóra. Na, ez kapott kegyelmet.”


Novák Katalin hivatala kérdéseinkre annyit közölt, hogy „Novák Katalin elnöksége alatt pe*do*fi*loknak nincs és nem is lesz kegyelem. A pe*dof*íliá*va*l szemben nincs mentség”, de konkrét kegyelmi ügyekről nem adhatnak felvilágosítást. Ezek szerint bár pe*do*fi*l nem kaphat kegyelmet, olyan, aki mentegeti és leplezi a pe*do*fi*l bűncselekményeket, igen.

Ezt olvassa mindenki:
Robbant a hír: kínai naperőművek épülnek Magyarországon, 900 milliárdos biznisz, kormányközeli cégek is... 
Botrány: a kirúgott takarítók állítják: már vendégmunkások dolgoznak a helyükön 
Ilyen még nem volt - egy magyar város is felkerült Európa legveszélyesebb helyszínei közé 
Óriási botrány: durva dolgokat találtak a lélegeztetőgépeket beszerző cég mérlegében - de ez még nem minden 
Különös helyzet: Novák Katalin jövedelme 652 ezer forinttal lesz magasabb, mint amíg még hivatalban volt 
Kiderült hogyan vágna alá az Aldinak és a Lidlnek a Magyarországra érkező orosz diszkontlánc 
Bizarr jelent a magyar parlamentben: "A Momentum politikusa azt mondta, hogy Semjén simogatni kezdte" 
Nem akármi tűnt fel egy Orbán háza melletti buszmegállóban - ha ezt Mészáros és Várkonyi meglátja... 
Az év videója került elő - Összeverekedett két fideszes a kocsmában, az ütéseket kapó férfi lemondott 
Állítólag lebontották egy kórház hullaházát de hogy jön képbe Tiborcz István??? - ezt nézd meg! 
Csak úgy mellékesen kiderült hány milliárdnyi magyar közpénz jutott szlovákiai fociakadémiáknak 
Ezt látni kell: Schadl bepöccent mikor elkezdték Rogánról kérdezni 
Orbán meghátrált nyilvánosan? Magyarország véleménye eltér Ukrajna ügyében, de nem blokkolja a többség döntését 
Magyar Péter megerősítette: Szakított a barátnőjével 
Ezt figyeld - Megkérdezték Orbán Viktort, melyik ellenzéki politikust kedveli a legjobban 
Nézd meg az MVM csekked! - hamis energiaszámlák kerültek elő 
Újra azért támadják Tóth Gabit mert nincs érettségije - most reagált a vádakra 
Megdöbbentő: osztrák fegyvergyártó biztosít helikoptert Mészároséknak 
Kellemetlen külföldi videó jelenet meg: tényekkel cáfolja Szijjártó állításait 
Győzike Kossuth-díjáról cikkez a magyar sajtó - megtörténhet? 
Győzike teljesen kiakadt akkora beszólást kapott élőben: Nem mindig stimmel a bruttó meg a nettó.... 
Pataky Attila: „Én Orbán Viktor-fan vagyok, amíg békét akar, megyek vele előre” 
Több mint tizenkét milliárd forint állami támogatást költött szállodákra a katolikus egyház 
Szijjártó bejelentette: Kína gyárközpontjából heti négy repülő indul Magyarországra 
Az eddigi legdurvább támadást kapta Magyar Péter: Szanyi Tibor keményen nekiment, a követőit sem kímélte 
Ó Te Jó ég: Gáspár Győző az Európai Parlamentben van, onnan posztolt 
Autó, lakás, többmilliós fizetés – ezeket kapja Novák Katalin élete végéig - de ez még nem minden... 
Mutatunk valamit amire 8 millió forintot költöttek, kapaszkodj meg! 
Nagy baj történt, Hajdú Péter többmilliós kárt okozott 
Közel 700 millióért épített objektum tűnt fel egy Nógrád vármegyei kisközségben - a helyiek örülnek a fejlesztéseknek 
Egy több mint 500 milliós beruházás: a magyar kormány támogatásával valósulhatott meg a Hargitafürdőn felépített kolostor 
Elárulta Nagy Feró ki az akit rendőrökkel vitetne el - „kimegy két rendőr, és elviszi őket, befejeztük!” 
2024-06-12. szerda
  Home   Impresszum   Kapcsolat   Facebook 2018-2024 Minden jog fenntartva ©  
Home   Impresszum   Kapcsolat   Facebook
2024-06-12. szerda
„Már a bíróságon büdös volt ez az ügy” – megszólalt az ügyvéd Novák Katalin által adott kegyelemről
„Innentől kezdve a kiszolgáltatott sértettek évtizedes küzdelmének, valamint a sértetti képviseletnek semmi értelme, ha egy ilyen megtörténhet” – mondta a Telexnek Gál András ügyvéd, aki a bántalmazott fiatalokat képviselte a bicskei gyermekotthon korábbi igazgatójának perében. Pénteken derült ki, hogy Novák Katalin köztársasági elnök a pápalátogatás ürügyén elnöki kegyelemben részesítette a gyermekotthon igazgatóhelyettesét, aki zsarolással kényszerítette az otthon több lakóját, hogy vonják vissza a pe*do*fi*l igazgató ellen tett vallomásukat.

Gál András szerint nehezen érthető a köztársasági elnök kegyelmezési gyakorlata. „Az először 17 év fegyházbüntetéssel sújtott Budaházy Györgynek is kegyelmet adott, és egy további óriási visszalépésnek gondolom, hogy a súlyosan pe*do*fi*l gyermekotthon-igazgató áldozatait vallomásuk megváltoztatására kényszerítő igazgatóhelyettesnek is kegyelmet ad. Innentől kezdve, úgy néz ki, hogy nincsenek korlátok.”

Gál azt mondta, a mai napig beszél időnként a bántalmazott fiatalokkal. Az ügy egyik érintettje öngyilkosságot követett el, a többiek „pszichés roncsok lettek”, néhányuk alkohol-, gyógyszer vagy kábítószerproblémákkal is küzd, a mai napig nem tudnak szabadulni az ügy hatásaitól.

Arról, hogy Novák Katalin pontosan miért is adhatott kegyelmet az igazgatóhelyettesnek, Gál is csak találgatni tud, de szerinte, ebben és más ügyekben is úgy tűnik, hogy az állam igyekszik kesztyűs kézzel bánni a vallási szervezetekben aktív vádlottakkal, és a bicskei ügy vádlottjai is ilyenek vagy ilyennek tüntették fel magukat.

„Nesze, Kúria-ítélet. Ezúttal nem tudtunk olyan tanácsot összeállítani, amelyik felment, vagy Budaházy ítéletéhez hasonlóan nevetségesre degradálja a korábbi ítéletet másodfokon, még nem mi mondjuk meg, ki a bíró, és mi legyen az ítélet, de ez nem is érdekes, mert hozzánk tartozol, és kegyelmet adunk” – mondta a felzaklatott ügyvéd.

„Ez az ügy már a bíróságon büdös volt. Az a nevelőtanár, az igazgató bűntársa, aki ötezer forintokat fizetett a nevelésére és felügyeletére bízott, halmozottan hátrányos helyzetű, időnként szellemi fogyatékos kiskorú fiúknak azért, hogy velük közösülhessen a gyermekotthonban, felfüggesztett szabadságvesztés büntetést kapott. Ott tudtam volna hányni már az ítélethirdetéskor.”

A nyilvánosság 2016-ban, az RTL Házon kívül című műsorából értesült a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon igazgatójának súlyosan pe*do*fi*l, egy évtizeden át folytatott bűncselekmény-sorozatáról, amit öt évig még azután is folytatni tudott, hogy az első bejelentések 2011-ben a hatóság tudomására jutottak. A műsorban arccal nyilatkozott két áldozat, Julián és Levente, akik azért vállalták, hogy kamerák elé állnak, mert egy másik áldozat nem sokkal azelőtt vonat elé ugrott.

Julián 2016-ban 22 éves volt, Vásárhelyi János igazgató 13 éves korában molesztálta őt először. Bement az igazgató irodájába, az pedig kulcsra zárta az ajtót, és miközben beszélgettek, magához nyúlt, majd odament a fiúhoz, és benyúlt a pólója alá. Julián megijedt, nem tudta, mit csináljon. Az igazgató ekkor nemi szervére húzta a 13 éves gyerek kezét. A bántalmazás négy éven át folyt. A nyilatkozó fiúk elmondták azt is, nem ők voltak csupán az áldozatok, az intézetben nyílt titok volt, hogy „János bácsi szereti a fiatal fiúkat”.

Nem sokkal később kiderült, hogy már a Házon kívül műsora előtt több mint négy évvel felmerült a gyanú, hogy pe*do*fi*l bűncselekményeket követhet el a rábízott gyerekeken az otthon igazgatója, de akkor nem történt érdemi intézkedés. „

Öt év telt el azóta, hogy először jelezték az ügyet, öt év úgy, hogy abban az öt évben is folytatta gyerekek sze*xu*ál*is bántalmazását ez a magát roppant vallásosnak és szelídnek mutató ember” – mondta Gál András.

Aztán kiderült az is, hogy nem sokkal a botrány kirobbanása előtt Vásárhelyi János állami kitüntetést is kapott – holott öt éve már merült fel pe*do*fi*lgyanú vele szemben, csak ez nem került bele az aktájába. A Magyar Bronz Érdemkeresztet Lázár János akkori Miniszterelnökséget vezető miniszter adta át neki, igaz, később Lázár azzal védekezett, hogy ő csak Balog Zoltán akkori emberierőforrás-minisztert helyettesítette.

Ahogy folyt az eljárás, fény derült arra is, hogy az igazgató zsarolással, fenyegetőzésekkel igyekezett visszavonatni a gyerekekkel a rá nézve terhelő vallomásokat. Itt került képbe az igazgatóhelyettes is, aki ebben segítette az igazgatót.

Az egyik gyerek ugyanis 2016 szeptemberében jelezte gyermekvédelmi gyámjának, hogy az igazgató sze*xu*ál*isan zaklatta. A gyám azonnal kiemelte a gyereket az intézményből. Az igazdató ekkor felkereste a gyerek unokatestvérét, aki szintén a gyermekotthonban lakott, és meggyőzte, hogy „szöktesse vissza” a gyereket az otthonba.

A gyerek az unokatestvérével vissza is ment, ahol az akkor már felfüggesztett igazdató közölte vele, hogy ha továbbra is együtt akar élni az unokatestvérével (a legközelebbi rokonával), akkor vissza kell vonnia a terhelő vallomását. Az igazdató berendelte az igazdatóhelyettest, és megkérte, hogy írja meg a gyerek nevében a vallomást, és írassa alá vele.

Az igazdatóhelyettes ennek eleget tett, még annak ellenére is, hogy tudta, mivel vádolták meg az igazdatót. A papírra azt írta:

„Kitaláltam, hogy közösen kivertük a nemi szervem és hogy ilyet más gyermekkel is csinált már. Igazság az, hogy nem húzta le a nadrágom és nem fogta meg és nem verte ki. Mostanában sokat gáztöltőztem és ez se volt rám túl jó hatással sokszor nem gondolkoztam tőle tisztán.”

Ezt a hamis vallomást a saját irodájában, a pe*do*fi*l igazdató jelenlétében akarta aláíratni az érintett gyerekkel. Kényszerítésért 2019-ben első fokon, majd 2021-ben másodfokon is három év négy hónap börtönre ítélték.

Az igazdató végül nyolc évet kapott, amiért 2004 és 2016 között legalább tíz kiskorú fiút zaklatott az általa vezetett intézményben. Legfiatalabb áldozata tízéves volt, és a férfi akkor közeledett hozzá először, amikor ő elmondta neki, hogy meghalt az édesanyja. „Gyászát és megilletődöttségét kihasználva úgy tett, mintha vigasztalná, ehelyett azonban sze*xu*ál*is cselekményt végzett vele” – olvasta az ügyész a vádiratból a tárgyaláson.

„A súlyosan pe*do*fi*l bűncselekmény leplezéséhez asszisztált K. Endre, aki ráadásul pszichológus, és akinek a nevét a személyiségi jogainak védelmében nem írják ma le az újságok, és aki – mivel a köztársasági elnök mentesítette őt a bűncselekmény hátrányos jogkövetkezményei alól is – holnap bármelyikünk gyermekének pszichológusa lehet. Mivel a neve nem kerül nyilvánosságra, nincs módja a közvéleménynek, hogy nagy ívben elkerülhesse őt. Kaleta Gábor nevét legalább ismerjük”


– mondta Gál András.

„Ez az ember szép sorjában rábeszélte fenyegetésekkel, zsarolásokkal az áldozatokat, hogy vonják vissza a vallomásukat, vagy ne tegyenek terhelő vallomást az igazgatóra. Na, ez kapott kegyelmet.”


Novák Katalin hivatala kérdéseinkre annyit közölt, hogy „Novák Katalin elnöksége alatt pe*do*fi*loknak nincs és nem is lesz kegyelem. A pe*dof*íliá*va*l szemben nincs mentség”, de konkrét kegyelmi ügyekről nem adhatnak felvilágosítást. Ezek szerint bár pe*do*fi*l nem kaphat kegyelmet, olyan, aki mentegeti és leplezi a pe*do*fi*l bűncselekményeket, igen.

Robbant a hír: kínai naperőművek épülnek Magyarországon, 900 milliárdos biznisz, kormányközeli cégek is...
Botrány: a kirúgott takarítók állítják: már vendégmunkások dolgoznak a helyükön
Ilyen még nem volt - egy magyar város is felkerült Európa legveszélyesebb helyszínei közé
Óriási botrány: durva dolgokat találtak a lélegeztetőgépeket beszerző cég mérlegében - de ez még nem minden
Különös helyzet: Novák Katalin jövedelme 652 ezer forinttal lesz magasabb, mint amíg még hivatalban volt
Kiderült hogyan vágna alá az Aldinak és a Lidlnek a Magyarországra érkező orosz diszkontlánc
Bizarr jelent a magyar parlamentben: "A Momentum politikusa azt mondta, hogy Semjén simogatni kezdte"
Nem akármi tűnt fel egy Orbán háza melletti buszmegállóban - ha ezt Mészáros és Várkonyi meglátja...
Az év videója került elő - Összeverekedett két fideszes a kocsmában, az ütéseket kapó férfi lemondott
Állítólag lebontották egy kórház hullaházát de hogy jön képbe Tiborcz István??? - ezt nézd meg!
Csak úgy mellékesen kiderült hány milliárdnyi magyar közpénz jutott szlovákiai fociakadémiáknak
Ezt látni kell: Schadl bepöccent mikor elkezdték Rogánról kérdezni
Orbán meghátrált nyilvánosan? Magyarország véleménye eltér Ukrajna ügyében, de nem blokkolja a többség döntését
Magyar Péter megerősítette: Szakított a barátnőjével
Ezt figyeld - Megkérdezték Orbán Viktort, melyik ellenzéki politikust kedveli a legjobban
Nézd meg az MVM csekked! - hamis energiaszámlák kerültek elő
Újra azért támadják Tóth Gabit mert nincs érettségije - most reagált a vádakra
Megdöbbentő: osztrák fegyvergyártó biztosít helikoptert Mészároséknak
Kellemetlen külföldi videó jelenet meg: tényekkel cáfolja Szijjártó állításait
Győzike Kossuth-díjáról cikkez a magyar sajtó - megtörténhet?
Győzike teljesen kiakadt akkora beszólást kapott élőben: Nem mindig stimmel a bruttó meg a nettó....
Pataky Attila: „Én Orbán Viktor-fan vagyok, amíg békét akar, megyek vele előre”
Több mint tizenkét milliárd forint állami támogatást költött szállodákra a katolikus egyház
Szijjártó bejelentette: Kína gyárközpontjából heti négy repülő indul Magyarországra
Az eddigi legdurvább támadást kapta Magyar Péter: Szanyi Tibor keményen nekiment, a követőit sem kímélte
Ó Te Jó ég: Gáspár Győző az Európai Parlamentben van, onnan posztolt
Autó, lakás, többmilliós fizetés – ezeket kapja Novák Katalin élete végéig - de ez még nem minden...
Mutatunk valamit amire 8 millió forintot költöttek, kapaszkodj meg!
Nagy baj történt, Hajdú Péter többmilliós kárt okozott
Közel 700 millióért épített objektum tűnt fel egy Nógrád vármegyei kisközségben - a helyiek örülnek a fejlesztéseknek
Egy több mint 500 milliós beruházás: a magyar kormány támogatásával valósulhatott meg a Hargitafürdőn felépített kolostor
Elárulta Nagy Feró ki az akit rendőrökkel vitetne el - „kimegy két rendőr, és elviszi őket, befejeztük!”
325 millió forintot kapott a Mészáros Lőrinc tulajdonsában lévő külföldi fociakadémia
Ilyen nincs!! - megdöbbentő dolog történt a Simonka ügy tárgyalásán!
Megjelent a Karmelitában az egyik legnagyobb kínai vezető - ami most jön olyan még nem volt Európában
Megfagyott a levegő: megdöbbentő dolgot mondott Bayer Zsolt Ukrajnáról!
Közel 6 milliárd forintos EU-s támogatásra bukkantak, a polgármester felesége az ügyvezető, korában pedig a családi lakcímén volt a székhely is...
Gigantikus építkezésbe kezd Kína Magyarországon: a magyar kormány nem tudja biztosítani az új vállalatoknak a szükséges feltételeket
Valami elindult: őrizetbe vette a rendőrség egy magyar óvoda pedagógiai asszisztensét
Orbán hirtelen megmozgatott 372 milliárdot - Mészáros Lőrinc cégének is jut, mutatjuk
Épül Magyarország legimpozánsabb temploma - Schmidt Máriáéktól vásárolt telken fog állni
Nagytakarítás indult? -Orbán mélyen hallgat a családja volt cégeinek bedőléséről
Elkezdik a megemelt összegű támogatás utalását a külhoni magyar szülők számára
Tovább nőttek a magyarországi focistafizetések - mutatjuk hány millió forint az átlagfizetés
Orbánt alázó óriás felirat jelent meg Svédországban - Európa elhatárolódik tőlünk
Jönnek a nemzeti patikák: A Nemzeti Dohányboltok után Rogán Antal megcsinálja
Bajban a magyarok kedvenc autómárkája? Olajfogyasztás: 1,2 liter/1000 kilométer
Jelentkezett egy harmadik település is amely díszpolgárának akarja Mészáros Lőrincet
Egyre több magyar autóst húznak le: Figyelmeztetést adtak ki, csalók vadásznak a magyar autósokra
2024-06-12. szerda
Home   Impresszum   Kapcsolat   Facebook
2018-2024 Minden jog fenntartva ©