UGRÁS A KEZDŐLAPRA   LÁJKOLJ MINKET FACEBOOKON
Külföldről jött pofon Orbánéknak: Kíváncsi vagyok, a Fidesz miért félt válaszolni a kérdéseimre 
Kérdésekkel provokáltuk az újságírót, akit az évi 120 milliárd forintnyi közpénzből fenntartott magyar állami média azzal vádolt, hogy kérdéseket merészelt feltenni a Fidesz EP-delegációjának a budapesti Orbán–Salvini–Morawiecki-találkozóról.

Két egymást követő napon is többperces riportot szentelt az évi 120 milliárd forintból fenntartott közmédia annak, az egész országot megmozgató eseménynek, hogy egy osztrák újságíró kérdéseket merészelt feltenni a Fidesz EP-delegációjának a budapesti Orbán–Salvini–Morawiecki-találkozóról. A közel ötperces második riport szerint a „balliberális sajtó” összefogott az osztrák újságíró védelmében, akiről a Híradó szerdán már leleplező anyagban mutatta be, hogy „provokatív feltételezéseket megfogalmazva” kérdezte a Fidesz EP-képviselőit.

Az újságíró amúgy ezeket a kérdéseket tette fel a Fidesz EP-delegációjának:

Amikor Orbán, Salvini és Morawiecki Budapesten egyesítették erőiket és bejelentették egy lehetséges új szövetség létrehozását, miért nem volt jelen senki a francia Nemzeti Gyűlés vagy az osztrák FPÖ részéről ezen a történelmi találkozón?
Mi a szövetség célja és ki fontolgatja a belépését?
Egy euroszkeptikus koalíció létrehozása nem új jelenség, és az 1980-as évekig megy vissza. Többször is elbukott már olyan témák körül kialakult nézetkülönbségeken, mint például Oroszország, Törökország, vagy az antiszemita támadások. Hogyan lehet elkerülni most a megosztottságot?

A Profil főszerkesztője, Christian Rainer külön véleménycikket szentelt az M1-es riportnak, az írást ezzel a felütéssel osztotta meg Twitteren: „Ez példátlan, vagy inkább tipikus példának tekinthető támadás a sajtószabadság és egy újságíró ellen – éppen annak a rendszernek a részéről, amellyel szemben Ausztria kormánya ambivalens és rendszeresen kritikátlan álláspontot képvisel. A külügyminisztertől nyilatkozatot kértünk.”

Az osztrák külügyminisztérium pedig a Telex erről szóló kérdései azt írta, hogy a kritikus kérdések feltevése a média alapvető feladata, ezért a Franziska Tschinderle osztrák újságírónővel szembeni bánásmódot elfogadhatatlannak tartják.

Mi az érintetett, Franziska Tschinderle újságírót közvetlenül kerestük meg.

Honnan tudta meg, hogy bekerült a magyar állami médiába? Tőlem (a riport megjelenését követő kora reggelen írtam az érintett újrságírónak– a szerk.), vagy már korábban látta az esti riportot?

Szerda este már láttam a riportot. A lapom munkatársaival meg is beszéltem, hogyan reagáljak. Másnap reggel viszont egyre többen tettek közzé nyilatkozatokat, különösen a politikai pártok tanúsítottak szolidaritást, de a Riporterek Határok Nélkül is állást foglalt az ügyben.

Mit tehet az, aki ilyen típusú a célkeresztbe kerül?

Tegye láthatóvá a támadást, beszéljen róla. Fontos volt számomra az is, hogy elérhetővé, a nyilvánosság számára világossá tegyem azokat a kérdéseket, amelyeket eredetileg a Fidesznek küldtem: hogy mindenki lássa ezeket, és így önállóan döntsön arról, „provokatívnak” találja-e, vagy sem a kérdéseimet.

Mit gondol arról, amikor bárki is azt kifogásolja, hogy egy újságírónak kérdései vannak?

Ha megtiltjuk az újságíróknak, hogy kérdéseket tegyen fel, akkor teljesen el is temetjük munkáját. Ez a munkánk legfontosabb értelme. Sajnos egy olyan országban, amely az Európai Unió része, most mégis az a helyzet állt elő, hogy ezt is meg kell védenünk.

Kijelenthető, hogy a magyar állami média le akarta járatni?

Nem engem személy szerint, hanem minden újságírót, aki jól végzi a munkáját. Magyarországon belül és külföldön is. Csak arra használnak engem, hogy megijesszenek mindannyiunkat. De nem hallgatunk, és megosztjuk tapasztalatainkat a nyilvánossággal. Senki sem akar olyan világban élni, ahol a kérdések feltevését fenyegetésnek tekintik.

Megkereste önt a közmédia bármilyen módon, hogy kifejtse a véleményét az ügyben?

Nem, a ti közmédiátok nem, de az eset nyilvánosságra kerülése után több újságíró keresett, és csütörtök este beszélhettem is erről a mi köztévénkben.

Valójában volt provokatív szándéka a konkrét kérdéseivel?

Természetesen nem. Szó szerint csak egy e-mailt küldtem, és azt tettem, amit mindig is: lehetőséget adtam az általam megjelenített politikai pártoknak arra, hogy kifejtsék a véleményüket. Hasonló kérdéseket küldtem különböző küldöttségeknek Olaszországban, Franciaországban, Németországban, és Lengyelországban is. De csak a Fidesz döntött úgy, hogy egy állami tévécsatornához küldi ezeket a kérdéseket, amelyet a hírek szerint ők irányítanak. Miért nem válaszoltak a kérdésekre? Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ennek mi az oka. Mondj nekem akár csak még egy olyan politikai pártot, amely nem akarja a programját/nézeteit a nyilvánosság számára megmagyarázni!

De mégis: a magyar közmédia azt állítja, elevele lejárató cikket akart írni a magyar kormányról és elsősorban Orbán Viktor miniszterelnökről. Ez igaz?

Mióta tilos a miniszterelnökről beszámolni? Ezt tettem, mint sok más újságíró Ausztriában és Európában. És folytatom is ezt, mert ez a munkám.

Mennyire követi a magyarországi eseményeket – vagy kérdezhetném úgy is: mennyire lepődött meg ezen az eljáráson?

Nagyon meglepő volt, hogy őszinte legyek! Kapcsolatban állok olyan budapesti kollégákkal, akik azt már korábban is mondták, hogy a lapjuk vagy akár a főszerkesztőjük támadásokat volt kénytelen elviselni az általuk készített cikkek miatt. Ez elég rossz. De egy ilyen támadás megindítása csak egy e-mail miatt!? Ez új, és aggasztó fejlemény – még Magyarországról is. Ez az oka annak is, hogy a hazám külügyminisztere felhívta a magyar külügyminisztert. Nyilatkozatában ő is azt hangsúlyozta, hogy a kérdések feltevése az újságírók tevékenységének alapvető eleme.

Ez azt is jelenti, hogy a jövőben is kérdésekkel „provokál” majd?

Ismétlem: a kérdéseim nem „provokáltak”, vagy legalábbis nem ez volt a szándékuk. Ha a Fidesz küldöttségéből bárki időt szakított volna arra, hogy telefonos interjút készítsen velem, akkor azt látta volna, hogy mindaz, amit kérdeztem, az arra irányult, hogy valóban megválaszolják a nyilvánosság érdeklődésére számot tartó kérdéseket: hogyan nézhet majd ki egy jövőbeli európai szövetség, és min dolgozik a Fidesz ezen a téren jelenleg. Hogy megtudjuk, mit képviselnek ők Európában. Ez egyáltalán nem provokatív, az erre irányuló kérdéseket feltehetnénk akár egy sajtótájékoztatón is. Kíváncsi vagyok, a Fidesz miért félt válaszolni rájuk.
Forrás: telex
Ez is érdekelhet:
                             
Ezek érdekelték olvasóinkat leginkább
Háború: Karácsony Gergely lealacsonyozta és lekövérezte Orbánt
Újraindulnak a tervezett műtétek - kell hozzá védettségi igazolvány, vagy negatív PCR-teszt
Volner János: Szabó Tímea és Jakab Péter a sudri bunkó, gennyes gyűlölködő szerepkörét erősíti
Újra feltűntek a fekete megfigyelő autók - a lakosság elkezdte fotózni a gyanúsan sétálgató , autózgató embereket
Dr. Czeglédy Csaba posztja: Bár legfrissebb információim szerint a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat az üzembentartója a PRT-076 rendszámú sötétkék színű Mazda 3 típusú gépkocsinak, ...
  
Kiderült mit csinált Szijjártó Svájcban - 14 milliárd forintos beruházás
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter 14 milliárd forint összértékben 220 új munkahelyet létrehozó magyarországi beruházási megállapodásokat kötött kedden Svájcban. Er...
  
Az üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkár szerint a magyar modell működik, a migráció megállítható
A magyar modell működik, a migráció megállítható, mérsékelhető helybe vitt segítségnyújtással - jelentette ki az üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program ...
  
Választási nagyágyú jön: valóban forog a titokzatos Gyurcsány-film az őszödi beszéd utáni eseményekről?
Elindult a forgatása annak a filmnek, amely Gyurcsány Ferenc az őszödi beszéd néven elhíresült szónoklatáról, annak utóéletéről és így közvetlenül a 2006 őszén kirobbant utcai ese...
  
Külföld: Orbán akkora hatalom birtokában irányítja az országot, ami páratlan Európában
Nemzetközi sajtószemle, 2021. április 5. Neue Zürcher Zeitung Orbán Viktor akkora hatalom birtokában irányítja az országot, ami páratlan Európában. A kétharmadon felül...
  
Hárommilliárd forintot kapott Tiborcz István cége a nehéz helyzetbe került cégeknek szánt állami hitelből
Hárommilliárd forint kedvezményes hitelt vehetett fel a Magyar Nemzeti Bank NHP Hajrá néven meghirdetett programjában Orbán Viktor miniszterelnök vejének, Tiborcz Istvánnak a cége a BDPST Z...
  
Össztűz zúdult a magyar trafikos párra akik Dubajban pihenték ki a járvány fáradalmait
Hadházy nem kímélte a dubaiban lazító trafiktulajdonosokat, az Ő posztját közöljük változtatás nélkül: Ismerjen meg egy trafikos házaspárt, V.-né L. Alexandrát és V. urat. A trafik...
  
Eldőlt: 100 millió eurós Vajdasági fejlesztéseket támogat a magyar kormány
Egy sor magyar beruházás valósulhat meg Szerbiában, főként a Vajdaságban a közeljövőben, mondta Pásztor István a Szabadkai Magyar Rádió műsorában.A Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ)...
  
Rengetegen kiakadtak ettől: Tizenhárom törvényt ír át a kormány egyetlen salátatörvénnyel
Tizenhárom törvényt ír át a kormány egyetlen salátatörvénnyel. Az „egyes vagyongazdálkodási tárgyú rendelkezésekről, valamint egyes vagyongazdálkodást és nemzeti pénzügyi szolgá...
  
Hitelmoratórium: Orbán azt ígérte, nem jelent majd több terhet, ehhez képest durva meglepetések jöttek az adósoknak
Egymillió forintnyi hitelből tíz hónapnyi moratórium után akár 2,3 millió forint is lehet a tartozás, ez 140 százalékos kamatnak tűnik. A szakértő elmagyarázza, hogy mi ennek az oka, é...
  
Óriási botrány: pár nap alatt 50 hamis igazolás szúrtak ki a rendőrök
Április elején 5 nap alatt 50 hamis igazolás szúrtak ki a rendőrök. Egyre több hamis koronavírus-teszteredményt találnak az osztrák rendőrök a határátkelőkön – írja az Autószekto...
  
Beledöglünk a nyomorba! – Durva nyílt levelet írt Orbánnak egy közmunkás
A balra magyar tette közzé az alábbi levelet melyet egy közmunkás írt Orbán Viktornak címezve:Tisztelt Magyar Miniszterelnök!Tudom, hogy érdekes, mondhatnám furcsa üdvözlés, csak viszono...
  
Nem akármit állít egy szlovák politikus Orbánról és Magyarországról
A Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnöke, Andrej Danko egy Facebook-videóban azt állította, hogy a magyar kormány megszerezte az orosz Szputnyik V nevű vakcina Szlovákiának nem kellő dózisait, ...
  
Több ezer vendéget várnak a hétfőn kezdődő budapesti úszó Eb-re
A koronavírus-járvány kezdete óta nem volt olyan nagyszabású sportesemény Európában, mint amilyen a magyarországi Európa-bajnokság lesz. Hétfőn kezdődik a budapesti úszó Európa-baj...
  
A Fidesz szerint a bal oldal több ezer orvost és ápolót tett utcára és üldözött el az országból
A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség reagálása az ellenzéki pártok közös nyilatkozatáraAnnyira álságos, amit a baloldal művel. Az a Gyurcsány és az a baloldal beszél az egészségügy...
  
Bayer nem fogta vissza magát: A lónak a fa*s*zát fogja végrehajtani Hadházy
Bayer Zsolt még mindig nem fizette ki a bíróságon megítélt 300 ezer forintos sérelemdíjat Hadházy Ákosnak, ezért az ellenzéki képviselő végrehajtást indított.A Kúria szeptemberben mo...
  
360 milliós támogatást a magyar államtól egy 3 ezer forintos tőkével rendelkező vajdasági cég
A magyar állam mellett egy Mészáros Lőrinc közeli cég finanszírozza azt az óbecsei vállalkozást, amely a tervek szerint négycsillagos szállodát épít a 23 ezer fős községben. A nyerte...
  
Havonta 15 milliós fizetés - közzétették az edzői fizetéseket - csak erős idegzetűeknek
Székesfehérvár — Szabics Imrének (40) komoly oka volt rá, hogy lemondjon az Európa-bajnoki szereplésről... Másodedzőként segítette az osztrák válogatottat, de néhány hete úgy dönt...
  
Hivatalos: az EU legkorruptabb országa lettünk - elképesztő jelentés
Eddig legalább Bulgária korruptabb volt nálunk, most azonban velük és Romániával hármas holtversenyben az EU legkorruptabb országa lettünk a Transparency International korrupcióérzékelés...
  
Szijjártó: most biztosan nagyon sokan szégyellik magukat a baloldali ellenzék soraiban...
A magyar ellenzék álláspontja végleg megbukott a kínai vakcináról, a világ legjobb szakemberei mondták ki, hogy a Sinopharm-oltóanyag hatásos és biztonságos - nyilatkozta a külgazdasági...
  
Quaestor-büntetőper: a járvány is lassítja a hat éve tartó ügyet
A héten több tárgyalási napon folytatódott a Tarsoly Csaba és társai folyó büntetőper, amit áprilisban a koronavírus-járvány harmadik hulláma miatt napoltak el. A vádlottak különöse...
  
Tessék abbahagyni az antitest méregetését, mert nem mérvadó – mondta Szlávik János
Tessék abbahagyni az antitest méregetését, mert nem mérvadó – mondta Szlávik János és hozzátette: az oltások jók és védenek, így nem az antitestek alapján kell nézni az eredményt ...
  
Hozzájárulásuk nélkül is ellenőrizhetik az egészségügyi dolgozókat
A Belügyminisztérium szerint erre a rendőrségről szóló törvény idén január 1-jétől hatályos módosítása ad lehetőséget. Hozzájárulások nélkül is megbízhatósági vizsgálat a...
  
A gazdaság újraindításában nagy szerepet kaphat a templomfelújítási program
A templomfelújítási támogatásokból jut azoknak is, akik már hozzáláttak, de azoknak is, akik most kezdik a templomok szépítését – mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi ...
  
További fürdők nyitnak meg, de nem lesz elég a védettségi igazolvány
Ütemezett nyitás kezdődik a budapesti fürdőkben, első lépcsőben például már megnyitott a Széchenyi, a Gellért, a Rudas, a Lukács, a Paskál és a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő máj...
  
Volner János: Szabó Tímea és Jakab Péter a sudri bunkó, gennyes gyűlölködő szerepkörét erősíti
Az Európai Unió (EU) egészségügyi biztosa, Sztella Kiriakídisz korrupciós botrányba keveredett vélhetően a koronavírus elleni vakcinabeszerzés ügyében, és erről hallgat a baloldali saj...
  
Iszzák Orbán szavait Portugáliában - saját szociális modellünk van a teljes foglalkoztatottságra összpontosítunk
Magyarországnak saját szociális modellje van, a teljes foglalkoztatottságra összpontosít, amelyhez már így is nagyon közel áll - mondta a miniszterelnök a portugáliai Portóban érkezésko...
  
Orbán szerint a rendszerünk jól működik sőt készen állunk másokkal is megosztani a tapasztalatinkat
Magyarországnak saját szociális modellje van, a teljes foglalkoztatottságra összpontosít, amelyhez már így is nagyon közel áll – mondta a miniszterelnök a portugáliai Portóban érkezés...
  
Betámadták Ujhelyi Istvánt: „A gyerekeiteket is mind ki kéne nyírni”
Kálmán Olga fenyegetője nem először talált meg politikust. Kiderült, korábban Ujhelyi Istvánnak, az MSZP EP-képviselőjének írta, hogy kiirtaná a gyermekeit is. A baloldali politikusok...
  
Végrehajtók lepték el a lúgos orvos családi házát
Végrehajtók érkeztek a lúgos orvosként elhíresült B. Krisztián családi házához. A Telex információi szerint péntek reggel két bírósági végrehajtó jelent meg a lúgos orvos csalá...
  
FÜGGETLEN NEMZET
COPYRIGHT © 2020. minden jog fenntartva - Impresszum
HOME - 2021-05-08  Budapest,  Magyarország  
FüggetlenNemzet
Külföldről jött pofon Orbánéknak: Kíváncsi vagyok, a Fidesz miért félt válaszolni a kérdéseimre
Kérdésekkel provokáltuk az újságírót, akit az évi 120 milliárd forintnyi közpénzből fenntartott magyar állami média azzal vádolt, hogy kérdéseket merészelt feltenni a Fidesz EP-delegációjának a budapesti Orbán–Salvini–Morawiecki-találkozóról.

Két egymást követő napon is többperces riportot szentelt az évi 120 milliárd forintból fenntartott közmédia annak, az egész országot megmozgató eseménynek, hogy egy osztrák újságíró kérdéseket merészelt feltenni a Fidesz EP-delegációjának a budapesti Orbán–Salvini–Morawiecki-találkozóról. A közel ötperces második riport szerint a „balliberális sajtó” összefogott az osztrák újságíró védelmében, akiről a Híradó szerdán már leleplező anyagban mutatta be, hogy „provokatív feltételezéseket megfogalmazva” kérdezte a Fidesz EP-képviselőit.

Az újságíró amúgy ezeket a kérdéseket tette fel a Fidesz EP-delegációjának:

Amikor Orbán, Salvini és Morawiecki Budapesten egyesítették erőiket és bejelentették egy lehetséges új szövetség létrehozását, miért nem volt jelen senki a francia Nemzeti Gyűlés vagy az osztrák FPÖ részéről ezen a történelmi találkozón?
Mi a szövetség célja és ki fontolgatja a belépését?
Egy euroszkeptikus koalíció létrehozása nem új jelenség, és az 1980-as évekig megy vissza. Többször is elbukott már olyan témák körül kialakult nézetkülönbségeken, mint például Oroszország, Törökország, vagy az antiszemita támadások. Hogyan lehet elkerülni most a megosztottságot?

A Profil főszerkesztője, Christian Rainer külön véleménycikket szentelt az M1-es riportnak, az írást ezzel a felütéssel osztotta meg Twitteren: „Ez példátlan, vagy inkább tipikus példának tekinthető támadás a sajtószabadság és egy újságíró ellen – éppen annak a rendszernek a részéről, amellyel szemben Ausztria kormánya ambivalens és rendszeresen kritikátlan álláspontot képvisel. A külügyminisztertől nyilatkozatot kértünk.”

Az osztrák külügyminisztérium pedig a Telex erről szóló kérdései azt írta, hogy a kritikus kérdések feltevése a média alapvető feladata, ezért a Franziska Tschinderle osztrák újságírónővel szembeni bánásmódot elfogadhatatlannak tartják.

Mi az érintetett, Franziska Tschinderle újságírót közvetlenül kerestük meg.

Honnan tudta meg, hogy bekerült a magyar állami médiába? Tőlem (a riport megjelenését követő kora reggelen írtam az érintett újrságírónak– a szerk.), vagy már korábban látta az esti riportot?

Szerda este már láttam a riportot. A lapom munkatársaival meg is beszéltem, hogyan reagáljak. Másnap reggel viszont egyre többen tettek közzé nyilatkozatokat, különösen a politikai pártok tanúsítottak szolidaritást, de a Riporterek Határok Nélkül is állást foglalt az ügyben.

Mit tehet az, aki ilyen típusú a célkeresztbe kerül?

Tegye láthatóvá a támadást, beszéljen róla. Fontos volt számomra az is, hogy elérhetővé, a nyilvánosság számára világossá tegyem azokat a kérdéseket, amelyeket eredetileg a Fidesznek küldtem: hogy mindenki lássa ezeket, és így önállóan döntsön arról, „provokatívnak” találja-e, vagy sem a kérdéseimet.

Mit gondol arról, amikor bárki is azt kifogásolja, hogy egy újságírónak kérdései vannak?

Ha megtiltjuk az újságíróknak, hogy kérdéseket tegyen fel, akkor teljesen el is temetjük munkáját. Ez a munkánk legfontosabb értelme. Sajnos egy olyan országban, amely az Európai Unió része, most mégis az a helyzet állt elő, hogy ezt is meg kell védenünk.

Kijelenthető, hogy a magyar állami média le akarta járatni?

Nem engem személy szerint, hanem minden újságírót, aki jól végzi a munkáját. Magyarországon belül és külföldön is. Csak arra használnak engem, hogy megijesszenek mindannyiunkat. De nem hallgatunk, és megosztjuk tapasztalatainkat a nyilvánossággal. Senki sem akar olyan világban élni, ahol a kérdések feltevését fenyegetésnek tekintik.

Megkereste önt a közmédia bármilyen módon, hogy kifejtse a véleményét az ügyben?

Nem, a ti közmédiátok nem, de az eset nyilvánosságra kerülése után több újságíró keresett, és csütörtök este beszélhettem is erről a mi köztévénkben.

Valójában volt provokatív szándéka a konkrét kérdéseivel?

Természetesen nem. Szó szerint csak egy e-mailt küldtem, és azt tettem, amit mindig is: lehetőséget adtam az általam megjelenített politikai pártoknak arra, hogy kifejtsék a véleményüket. Hasonló kérdéseket küldtem különböző küldöttségeknek Olaszországban, Franciaországban, Németországban, és Lengyelországban is. De csak a Fidesz döntött úgy, hogy egy állami tévécsatornához küldi ezeket a kérdéseket, amelyet a hírek szerint ők irányítanak. Miért nem válaszoltak a kérdésekre? Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ennek mi az oka. Mondj nekem akár csak még egy olyan politikai pártot, amely nem akarja a programját/nézeteit a nyilvánosság számára megmagyarázni!

De mégis: a magyar közmédia azt állítja, elevele lejárató cikket akart írni a magyar kormányról és elsősorban Orbán Viktor miniszterelnökről. Ez igaz?

Mióta tilos a miniszterelnökről beszámolni? Ezt tettem, mint sok más újságíró Ausztriában és Európában. És folytatom is ezt, mert ez a munkám.

Mennyire követi a magyarországi eseményeket – vagy kérdezhetném úgy is: mennyire lepődött meg ezen az eljáráson?

Nagyon meglepő volt, hogy őszinte legyek! Kapcsolatban állok olyan budapesti kollégákkal, akik azt már korábban is mondták, hogy a lapjuk vagy akár a főszerkesztőjük támadásokat volt kénytelen elviselni az általuk készített cikkek miatt. Ez elég rossz. De egy ilyen támadás megindítása csak egy e-mail miatt!? Ez új, és aggasztó fejlemény – még Magyarországról is. Ez az oka annak is, hogy a hazám külügyminisztere felhívta a magyar külügyminisztert. Nyilatkozatában ő is azt hangsúlyozta, hogy a kérdések feltevése az újságírók tevékenységének alapvető eleme.

Ez azt is jelenti, hogy a jövőben is kérdésekkel „provokál” majd?

Ismétlem: a kérdéseim nem „provokáltak”, vagy legalábbis nem ez volt a szándékuk. Ha a Fidesz küldöttségéből bárki időt szakított volna arra, hogy telefonos interjút készítsen velem, akkor azt látta volna, hogy mindaz, amit kérdeztem, az arra irányult, hogy valóban megválaszolják a nyilvánosság érdeklődésére számot tartó kérdéseket: hogyan nézhet majd ki egy jövőbeli európai szövetség, és min dolgozik a Fidesz ezen a téren jelenleg. Hogy megtudjuk, mit képviselnek ők Európában. Ez egyáltalán nem provokatív, az erre irányuló kérdéseket feltehetnénk akár egy sajtótájékoztatón is. Kíváncsi vagyok, a Fidesz miért félt válaszolni rájuk.
Forrás: telex
Háború: Karácsony Gergely lealacsonyozta és lekövérezte Orbánt
15 éve volt a híres Orbán-Gyurcsány vita - Orbán részt vett rajta, majd másnap csúnyán elbukta a választásokat
Újra feltűntek a fekete megfigyelő autók - a lakosság elkezdte fotózni a gyanúsan sétálgató , autózgató embereket
Kiderült mit csinált Szijjártó Svájcban - 14 milliárd forintos beruházás
Az üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkár szerint a magyar modell működik, a migráció megállítható
Választási nagyágyú jön: valóban forog a titokzatos Gyurcsány-film az őszödi beszéd utáni eseményekről?
Külföld: Orbán akkora hatalom birtokában irányítja az országot, ami páratlan Európában
Hárommilliárd forintot kapott Tiborcz István cége a nehéz helyzetbe került cégeknek szánt állami hitelből
Össztűz zúdult a magyar trafikos párra akik Dubajban pihenték ki a járvány fáradalmait
Eldőlt: 100 millió eurós Vajdasági fejlesztéseket támogat a magyar kormány
Rengetegen kiakadtak ettől: Tizenhárom törvényt ír át a kormány egyetlen salátatörvénnyel
Hitelmoratórium: Orbán azt ígérte, nem jelent majd több terhet, ehhez képest durva meglepetések jöttek az adósoknak
Óriási botrány: pár nap alatt 50 hamis igazolás szúrtak ki a rendőrök
Beledöglünk a nyomorba! – Durva nyílt levelet írt Orbánnak egy közmunkás
Nem akármit állít egy szlovák politikus Orbánról és Magyarországról
Több ezer vendéget várnak a hétfőn kezdődő budapesti úszó Eb-re
A Fidesz szerint a bal oldal több ezer orvost és ápolót tett utcára és üldözött el az országból
Bayer nem fogta vissza magát: A lónak a fa*s*zát fogja végrehajtani Hadházy
360 milliós támogatást a magyar államtól egy 3 ezer forintos tőkével rendelkező vajdasági cég
Havonta 15 milliós fizetés - közzétették az edzői fizetéseket - csak erős idegzetűeknek
Hivatalos: az EU legkorruptabb országa lettünk - elképesztő jelentés
Szijjártó: most biztosan nagyon sokan szégyellik magukat a baloldali ellenzék soraiban...
Quaestor-büntetőper: a járvány is lassítja a hat éve tartó ügyet
Tessék abbahagyni az antitest méregetését, mert nem mérvadó – mondta Szlávik János
Hozzájárulásuk nélkül is ellenőrizhetik az egészségügyi dolgozókat
A gazdaság újraindításában nagy szerepet kaphat a templomfelújítási program
További fürdők nyitnak meg, de nem lesz elég a védettségi igazolvány
Volner János: Szabó Tímea és Jakab Péter a sudri bunkó, gennyes gyűlölködő szerepkörét erősíti
Iszzák Orbán szavait Portugáliában - saját szociális modellünk van a teljes foglalkoztatottságra összpontosítunk
Orbán szerint a rendszerünk jól működik sőt készen állunk másokkal is megosztani a tapasztalatinkat
Betámadták Ujhelyi Istvánt: „A gyerekeiteket is mind ki kéne nyírni”
Végrehajtók lepték el a lúgos orvos családi házát
Nem akárhonnan jelentkezett be Orbán Viktor - Európa biztonsága a tét
Maruzsa a 16-18 éveseknek: No vakcina, no party!
Hitelmoratórium? - van valami amit jó ha tudsz
1,6 milliárdos támogatással készül a huszáros kalandfilm
Újraindulnak a tervezett műtétek - kell hozzá védettségi igazolvány, vagy negatív PCR-teszt
17 évesen bejelentkezett a fiataloknak félretett Pfizerre, aztán kapott egy értesítést, hogy jött kínai vakcina
Nem kell hozzájáruló nyilatkozat ahhoz, hogy az egészségügyi dolgozókat megbízhatósági vizsgálat alá vonják
Megszületett a kormányhatározat: 10 milliárd forintot kap a református egyház
2019-ben is államtitkári juttatást kapott, de a jelek szerint feladata másfél éve megszűnt
Novák szerint Magyarország a járvány idején is meg tudta tartani a munkahelyeket, újakat is tudott teremteni
Varga Judit szerint a magyar modell a munka megbecsülésére épít
109 millió forintos európai uniós támogatásból ez az útnak csúfolt magyar valami
FÜGGETLEN NEMZET
COPYRIGHT © 2020. minden jog fenntartva - Impresszum