Főoldal Feliratkozás fuggetlennemzet.hu   
Borkai a rendőrségen árulta el, hogy a Fidesz vezetése már egy évvel korábban tudott a szexvideóról!
Az Index azt írja: bő egy évvel az önkormányzati választás előtt a Fidesz vezérkara már tudott a Bor
kai-videó létezéséről.

Az Index arról is beszámol, hogy a videót többször is eladhatták, de az biztos, hogy egy diósdi férfi tízmillió forintot kapott érte. A pénzt Borkaiék dobták neki össze, az ügyletet Rákosfalvy Zoltán egyik ügyvéd partnere papírozta le.

Az Index úgy tudja: Borkaitól egy évvel az önkormányzati választás előtt kért találkozót Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója Molnár Ágnesen, a Fidesz soproni országgyűlési képviselőjén keresztül. A találkozóra Gyirmóton, az Aranyhal étteremben került sor, mindössze 3-4 percben.

Ennek során – írja az Index – Kubatov a fideszes vezetésű város ekkor még teljhatalmú urának számító Borkai tudomására hozta, hogy van egy videó, amin ő és városszerte ismert barátai láthatók, amint egy hajón szexelnek. Kubatov az Index szerint arról is beszélt, hogy az önkormányzati választási kampányban valószínűleg előkerül majd a felvétel, de hozzátette: ez magánügy, sem Borkai politikai karrierjére, sem a Fideszre nem jelent veszélyt. Az Index szerint a pártigazgató a polgármester értésére hozta azt is, hogy az ügyet neki kell valahogyan rendeznie.

Az Index cikkéből az is kiderül, hogy Borkai Kubatovtól tudta meg, hogy videófelvétel is létezik – a polgármester addig csak fotókat látott az adriai orgiáról. Az Index a fenti részleteket azután rakta össze, hogy tudomására jutott, milyen vallomást tett az ügy néhány érintettje a rendőrségen, amikor a Borkai megbuktatásához vezető szexvideó ügyében zsarolás miatt eljárás indult.

A lap beszámolt arró, is, hogy 2018 májusában, a pünkösdi hosszú hétvégére Győr egyik milliárdos vállalkozója, Somogyi János vállalkozó foglalta le egy katamarán jachtot Horvátországban. Somogyi – írja az Index – nemcsak egy a jól menő győri vállalkozók közül, hanem annak a szűk baráti társaságnak az egyik tagja, akik az elmúlt másfél évtizedben szabályosan maguk alá gyűrték az ország egyik leggazdagabb városát, kiszorítva mindenkit, aki nem a slepp tagja.

A hajós bulira eljött két lány, egy székesfehérvári ikerpár is – folytatódik a cikk. A lányoknak senki nem mondta, hogy tilos mobilozni, amit bő másfél évvel később Borkai a rendőrségen tett tanúvallomásában már hibának nevezett az Index szerint.

A jachton a győri polgármesteren, valamint Rákosfalvyn és Somogyin kívül a bulira mások is eljöttek: olyanok, akiket ez a kör „befogadott”, és éppen ezért a Borkai-éra haszonélvezőinek számítottak – írja az Index. Köztük volt a lap szerint Neumann János, annak a Kultúrmérnök Kft.-nek a tulajdonosa, amely sorra nyerte a közbeszerzéseket, vagy éppen Szabó Ervin győri vendéglátós. A résztvevők nem tudták, hogy az egyik jelen levő lány felvételeket készít. Azt, hogy ezzel ki bízta meg, a rendőrség feladata lesz kideríteni, de a gyanú szerint a győri F. Gábor és a felesége – írja az Index, amely szerint F. korábban egy családi elszámolási vita miatt neheztelhetett Rákosfalvyra.

Az adriai hajóút után, 2018 júliusában egy férfi egymás után többször hívta Borkai titkárságát a városházán, ám nehezen jutott a közelébe.

Az Index szerint a férfi addig-addig győzködte Borkai kolléganőit arról, hogy a téma, amiről beszélni akar, rendkívül fontos, hogy végül bekapcsolták neki a polgármestert. Amikor bemutatkozott, Borkai egyből tudta, kicsoda, hiszen Póczik József egykori válogatott focistát sokan ismerik szerte a városban, régen mindketten az ETO sportolói voltak.

Póczik a polgármester értésére adta, hogy tényleg fontos ügyben kell beszélniük. Borkai végül nagy nehezen belement, hogy összefussanak a városházával szemben, a Rába hotelnél. Itt Póczik elővett néhány fényképet, melyek a pünkösdi hajóút során készültek, és Borkaiban ekkor, a szexképeket nézve tudatosult először, hogy bajban van – írja az Index, amely szerint Borkai legmegbízhatóbbnak és legokosabbnak tartott barátjához, Rákosfalvy Zoltánhoz fordult, neki szólt először a képekről. A lap szerint Borkai sokkos állapotba került, de még inkább bepánikolt, amikor hónapokkal később az Aranyhal étteremben Kubatovtól a videó létezéséről is értesült, valamint arról, hogy mindez az önkormányzati választási kampányban előkerülhet.

Az Index szerint 2019 tavaszán már Kósa Lajos is arról beszélt, hogy tud a videóról, mi több, látta is azt, de például Kocsis Máté is tudott a problémáról. Az Index megkeresésére Kocsis elismerte: neki 2019 tavaszán, egy győri rendezvényen Borkai maga mondta el, hogy van valami nőügy, ami a választási kampányban előkerülhet, de részleteket erről a polgármester nem osztott meg vele.

Az Index kereste Kósa Lajost is, aki Borkai vallomása szerint már tavaly tavasszal azt mondta neki, hogy látta is a felvételt, de a politikus egyelőre nem reagált a megkeresésükre. Az Index állítása szerint Borkai a rendőröknek tett tanúvallomásában arra utalt, hogy Orbán Viktor is tudott a felvételről, legalábbis amikor egy alkalommal Kubatovval a Fidesz budapesti székházában találkozott, a pártigazgató azt mondta neki, hogy a „főnök” szerint ami történt, magánügy, és nyugodjon meg, mert ha az önkormányzati választási kampányban nyilvánosságra kerül a téma, az nem jelenik meg a jobboldali médiában.

Eközben – folytatódik az Index cikke – Rákosfalvy azon dolgozott, hogy kiderítse, kinél vagy kiknél lehet az eredeti felvétel, és megakadályozza, hogy az nyilvánosságra kerüljön. Többek között a győri Puska Péter segített neki ebben, aki a botrány kirobbanása után Póczik személyén keresztül a Gyurcsány Ferenc vezette DK irányába terelte a szálakat.

Azt az Index szerint sem Borkai, sem Rákosfalvy nem állította a vallomásában, hogy a volt labdarúgó pénzt kért volna a képekért. Ezt csak egyetlen tanú, Puska állította eddig, aki a Póczikkal folytatott telefonbeszélgetéseit rögzítette is. A választási kampány előtti időszakban Rákosfalvyék kapcsolatba tudtak kerülni egy Busa gúnynéven emlegetett diósdi férfival, J. Zoltánnal, akinél bizonyosan ott volt a felvétel, és aki azt állította nekik, hogy a nála lévő anyag az eredeti.

Busa tizenkétmillió forintot kért a felvételért. Rákosfalvy engedett a zsarolásnak, de kétmillió forintot lealkudott, így a diósdi férfi végül tízmillió forintot kapott. A pénzt a hajóút résztvevői dobták össze, fejenként 1,6 milliót fizettek. Mindenki, így Borkai is fizetett.

A tranzakcióról szerződés is készült, ami az Index szerint valójában egy, a videó felhasználási jogával kapcsolatos megállapodás volt, és amelyet a Rákosfalvy Ügyvédi Iroda istállójához tartozó egyik ügyvéd, dr. Szűcs Mária ellenjegyezte. A megállapodás szövegében J. Zoltán mint a felvétel „szerzője” van feltüntetve.

Az Index szerint amikor Borkai megtudta, hogy másnap meg fog jelenni a szexvideót nyilvánosságra hozó Ördög ügyvédje blog, épp teniszezett. Amikor végzett, látta, hogy rengeteg nem fogadott hívása van. Molnár Ágnes regionális pártigazgató és Kubatov is próbálta elérni. Visszahívta Kubatovot, aki Borkai vallomása szerint ekkor mondta el neki, mire számítson. Ne csak a szexvideó megjelenésére, hanem arra is, hogy a korrupciós ügyek is terítékre kerülnek majd.

Az Index szerint az Ördög ügyvédje blog mögött egy csapat áll, Borkaiék kicsinálása pedig nem ellenzéki ármánykodás, hanem egy inkább a jobboldalhoz sorolt kör bosszúja. Azt is többen tudták már ekkor, hogy a felvételek a pünkösdi hajóút óta többször gazdát cserélhettek. Így kerülhettek éppúgy az alvilág kezére, mint olyan sértődött, gazdag nagyvállalkozók birtokába, akik régóta fenték a fogukat Rákosfalvyra és körére.

Forrás: ATV
Oszd meg, hogy minél több emberhez eljusson! - köszönjük >>
Egy tender, két győztes: Addig trükköztek, míg Széles Gábor cége is nyert!
Törvénytelenül viseltek egyenruhát a Honvédség vezetői Orbán évértékelőjén!
Máris törvényt alkotna a Fidesz a még meg sem tartott nemzeti konzultáció alapján!
Titkolja a Honvédelmi Minisztérium, hogy ki engedélyezte a hadsereg vezetőinek az Orbán-évértékelőn való részvételt!
Egy tender, két győztes: Addig trükköztek, míg Széles Gábor cége is nyert!
Törvénytelenül viseltek egyenruhát a Honvédség vezetői Orbán évértékelőjén!
Máris törvényt alkotna a Fidesz a még meg sem tartott nemzeti konzultáció alapján!
MNB korábbi alelnöke: A miniszterelnök hazudik! Orbán szégyellhetné magát!
Lovagkeresztet kaptak Orbán kedvenc jordán szállodásai!
Évi 40 milliót költ az FKF egy teljesen üres épület őrzésére!
Szijjártó nagy bejelentése: Magyarország tagja az elitklubnak!
Hiába ítélték el jogerősen, még nem vonult börtönbe Orbán Viktor egykori kávépartnere!
Nem fizeti ki a raboknak megítélt pénzt az állam!
Szijjártó: Magyarország harmadik éve tagja az évi 100 milliárd euró fölötti exportra képes elitklubnak!
Másfél milliárd után csurran még 250 millió Mészároséknak a sédi csatornából!
Orbán elengedte a dolgozók és a nyugdíjasok kezét!
Ízekre szedték Orbán értékelőjét!
13 éves kislányát adta el egy kiskunhalasi férfi, 5-15 ezer forintot kért alkalmanként!
Nem akarják a kormánypárti képviselők, hogy tisztán lássunk a fóti gyermekotthon ügyében! (videó)
Orbán megfáradt Bástya elvtársat játszott az évértékelőn!
10 évre titkosították a pedofíliával vádolt nagykövet ügyében elhangzottakat!
Meghétszereződött a parlamenti képviselők vagyona!
47 ezer Ft-ot küldtek Orbánnak!
Döbbenet: Friss jogsival vitte halálba unokáit a nagymama!
TASZ: Mészáros Lőrincnél alig közszereplőbb ma valaki Magyarországon!
“Mészáros Lőrinc Orbán legnagyobb találmánya!”
Orbán Kövért is lekommunistázta! (videó)
9 millió euróért vásárolt fürdőt a magyar állam Szlovéniában!
Csaba László: Az uniós pénzek a versenyképességet nem mozdították meg!
Orbán Viktor: A liberális nem más, mint diplomás kommunista!
Két kislány hat meg Kecskeméten a szörnyű balesetben!
Orbán: Soros 3-szor próbálta meg kifosztani Magyarországot!
Veszélyben az idei nyugdíjprémium!
“A kormány inkább palira akarja venni az adófizetőket”
Három milliárdért újul meg a szabadkígyósi kastély! Vajon ki nyit majd benne szállodát?
Így tartották el Magyarországról az Orbánhoz szökött Gruevszki médiumait!
Borzalmas baleset a Váci úton: Az utastérig szétvágta a kocsit a villanyoszlop! (fotók)

fuggetlennemzet.hu

A nemzet egysége az erő, és nem a hadsereg.
Hatalmasat drágult az élet januárban!
Orbán Balázs: A kormány odafigyel a választópolgárok véleményére!
Rafinált trükkel bérel lakást a Várban fillérekért Szijjártó Péter dúsgazdag barátja!
Novák: Kiemelkedő a világban a magyar családtámogatás!
Megerőszakolhatta a 4 éves kislányát, szabadon engedték a ceglédi apát!
Perrel fenyeget Mészáros Lőrinc!
84 millió Ft-ba került a semmire nem jó rezsiutalványok elpostázása a külföldön élő nyugdíjasoknak!
6 milliárd Ft helyett 7,6 milliárdunkba fog kerülni a mélygarázs a Városligetben!
Szijjártó: Magyarország beszáll a ruandai csirketenyésztésbe!
Orbán: Jönni fognak a migánsok!
Magyarország kormánya: A forint gyengülése már nem érinti a magyarokat!
Sokkoló fotók: Darabokra tépte a terepjárót a vonat Nagykanizsánál!
Újabb milliárdokat emészt el a propaganda: Újabb nemzeti konzultációt jelentett be Orbán!
Székelyföldön költene pénzt patkolókovácsok képzésére a kormány!
Tudatos forintgyengítés: A magyar emberek vagyonát, jövedelmét tudatosan inflálják el!
Gyász: elhunyt Wichmann Tamás, a magyar kenuslegenda!
Újabb uniós eljárások várhatnak az Orbán-kormányra!
Ped.fil-ügy: Szíjjártót védi a Külügyminisztérium!
A magyarok elszegényednek, rekordmagas az ÁFA és az árak is tovább emelkednek!
Varga Judit: A jogállamiság folyamatos tiszteletben tartása a kormány egyik legfőbb teljesítménye!
Kormányzati terv: tudatformáló tábor fiataloknak!
Bakondi: Terroristák is lehetnek a migránsok között!
Már a 2. egyházi gimnázium írtja ki a fákat a Gellért-hegy oldalában!
Szijjártó: a kormány 425 millió Ft-tal támogatja a koreai Soulbrain tatabányai beruházását!
Amit az egészségügyben extraprofitnak nevez a kormány, azért ők le sem hajolnak!
“ Rosszat csináltam, de gyere be, minden rendben lesz” - ez volt a tatabányai családirtó utolsó mondata feleségéhez!
Szörnyű baleset a Kőbányai úton: Az úttestre lökte a fiatalt a villamos, majd halálra gázolta egy kamion!
Saját kerületétől kapott budavári lakást a bukott fideszes polgármester, egy fiatal egyetemista elől happolta el!
Gyurcsány: elszámolok a vagyonommal, ha Orbán megmutatja, hogy miből futja a luxuskiadásaira!
Nem a migrációtól félnek a magyarok, hanem a rémes egészségügytől!
A hatóság megtévesztésével épített nyaralót a siófoki fideszes képviselő!
Orbán ellen tüntettek Berlinben!
Nacsa Lőrinc: Nem fake news egy eseményt egy máshol és máskor készült fotóval illusztrálni!
Kiirtottak egy védett ligeterdőt a Tiszánál, a WWF szerint engedély nélkül!

fuggetlennemzet.hu

A nemzet egysége az erő, és nem a hadsereg.
Főoldal Feliratkozás fuggetlennemzet.hu