UGRÁS A KEZDŐLAPRA   LÁJKOLJ MINKET FACEBOOKON
Borkai a rendõrségen árulta el, hogy a Fidesz vezetése már egy évvel korábban tudott a szexvideóról! 
Az Index azt írja: bõ egy évvel az önkormányzati választás elõtt a Fidesz vezérkara már tudott a Borkai-videó létezésérõl.

Az Index arról is beszámol, hogy a videót többször is eladhatták, de az biztos, hogy egy diósdi férfi tízmillió forintot kapott érte. A pénzt Borkaiék dobták neki össze, az ügyletet Rákosfalvy Zoltán egyik ügyvéd partnere papírozta le.

Az Index úgy tudja: Borkaitól egy évvel az önkormányzati választás elõtt kért találkozót Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója Molnár Ágnesen, a Fidesz soproni országgyûlési képviselõjén keresztül. A találkozóra Gyirmóton, az Aranyhal étteremben került sor, mindössze 3-4 percben.

Ennek során – írja az Index – Kubatov a fideszes vezetésû város ekkor még teljhatalmú urának számító Borkai tudomására hozta, hogy van egy videó, amin õ és városszerte ismert barátai láthatók, amint egy hajón szexelnek. Kubatov az Index szerint arról is beszélt, hogy az önkormányzati választási kampányban valószínûleg elõkerül majd a felvétel, de hozzátette: ez magánügy, sem Borkai politikai karrierjére, sem a Fideszre nem jelent veszélyt. Az Index szerint a pártigazgató a polgármester értésére hozta azt is, hogy az ügyet neki kell valahogyan rendeznie.

Az Index cikkébõl az is kiderül, hogy Borkai Kubatovtól tudta meg, hogy videófelvétel is létezik – a polgármester addig csak fotókat látott az adriai orgiáról. Az Index a fenti részleteket azután rakta össze, hogy tudomására jutott, milyen vallomást tett az ügy néhány érintettje a rendõrségen, amikor a Borkai megbuktatásához vezetõ szexvideó ügyében zsarolás miatt eljárás indult.

A lap beszámolt arró, is, hogy 2018 májusában, a pünkösdi hosszú hétvégére Gyõr egyik milliárdos vállalkozója, Somogyi János vállalkozó foglalta le egy katamarán jachtot Horvátországban. Somogyi – írja az Index – nemcsak egy a jól menõ gyõri vállalkozók közül, hanem annak a szûk baráti társaságnak az egyik tagja, akik az elmúlt másfél évtizedben szabályosan maguk alá gyûrték az ország egyik leggazdagabb városát, kiszorítva mindenkit, aki nem a slepp tagja.

A hajós bulira eljött két lány, egy székesfehérvári ikerpár is – folytatódik a cikk. A lányoknak senki nem mondta, hogy tilos mobilozni, amit bõ másfél évvel késõbb Borkai a rendõrségen tett tanúvallomásában már hibának nevezett az Index szerint.

A jachton a gyõri polgármesteren, valamint Rákosfalvyn és Somogyin kívül a bulira mások is eljöttek: olyanok, akiket ez a kör „befogadott”, és éppen ezért a Borkai-éra haszonélvezõinek számítottak – írja az Index. Köztük volt a lap szerint Neumann János, annak a Kultúrmérnök Kft.-nek a tulajdonosa, amely sorra nyerte a közbeszerzéseket, vagy éppen Szabó Ervin gyõri vendéglátós. A résztvevõk nem tudták, hogy az egyik jelen levõ lány felvételeket készít. Azt, hogy ezzel ki bízta meg, a rendõrség feladata lesz kideríteni, de a gyanú szerint a gyõri F. Gábor és a felesége – írja az Index, amely szerint F. korábban egy családi elszámolási vita miatt neheztelhetett Rákosfalvyra.

Az adriai hajóút után, 2018 júliusában egy férfi egymás után többször hívta Borkai titkárságát a városházán, ám nehezen jutott a közelébe.

Az Index szerint a férfi addig-addig gyõzködte Borkai kolléganõit arról, hogy a téma, amirõl beszélni akar, rendkívül fontos, hogy végül bekapcsolták neki a polgármestert. Amikor bemutatkozott, Borkai egybõl tudta, kicsoda, hiszen Póczik József egykori válogatott focistát sokan ismerik szerte a városban, régen mindketten az ETO sportolói voltak.

Póczik a polgármester értésére adta, hogy tényleg fontos ügyben kell beszélniük. Borkai végül nagy nehezen belement, hogy összefussanak a városházával szemben, a Rába hotelnél. Itt Póczik elõvett néhány fényképet, melyek a pünkösdi hajóút során készültek, és Borkaiban ekkor, a szexképeket nézve tudatosult elõször, hogy bajban van – írja az Index, amely szerint Borkai legmegbízhatóbbnak és legokosabbnak tartott barátjához, Rákosfalvy Zoltánhoz fordult, neki szólt elõször a képekrõl. A lap szerint Borkai sokkos állapotba került, de még inkább bepánikolt, amikor hónapokkal késõbb az Aranyhal étteremben Kubatovtól a videó létezésérõl is értesült, valamint arról, hogy mindez az önkormányzati választási kampányban elõkerülhet.

Az Index szerint 2019 tavaszán már Kósa Lajos is arról beszélt, hogy tud a videóról, mi több, látta is azt, de például Kocsis Máté is tudott a problémáról. Az Index megkeresésére Kocsis elismerte: neki 2019 tavaszán, egy gyõri rendezvényen Borkai maga mondta el, hogy van valami nõügy, ami a választási kampányban elõkerülhet, de részleteket errõl a polgármester nem osztott meg vele.

Az Index kereste Kósa Lajost is, aki Borkai vallomása szerint már tavaly tavasszal azt mondta neki, hogy látta is a felvételt, de a politikus egyelõre nem reagált a megkeresésükre. Az Index állítása szerint Borkai a rendõröknek tett tanúvallomásában arra utalt, hogy Orbán Viktor is tudott a felvételrõl, legalábbis amikor egy alkalommal Kubatovval a Fidesz budapesti székházában találkozott, a pártigazgató azt mondta neki, hogy a „fõnök” szerint ami történt, magánügy, és nyugodjon meg, mert ha az önkormányzati választási kampányban nyilvánosságra kerül a téma, az nem jelenik meg a jobboldali médiában.

Eközben – folytatódik az Index cikke – Rákosfalvy azon dolgozott, hogy kiderítse, kinél vagy kiknél lehet az eredeti felvétel, és megakadályozza, hogy az nyilvánosságra kerüljön. Többek között a gyõri Puska Péter segített neki ebben, aki a botrány kirobbanása után Póczik személyén keresztül a Gyurcsány Ferenc vezette DK irányába terelte a szálakat.

Azt az Index szerint sem Borkai, sem Rákosfalvy nem állította a vallomásában, hogy a volt labdarúgó pénzt kért volna a képekért. Ezt csak egyetlen tanú, Puska állította eddig, aki a Póczikkal folytatott telefonbeszélgetéseit rögzítette is. A választási kampány elõtti idõszakban Rákosfalvyék kapcsolatba tudtak kerülni egy Busa gúnynéven emlegetett diósdi férfival, J. Zoltánnal, akinél bizonyosan ott volt a felvétel, és aki azt állította nekik, hogy a nála lévõ anyag az eredeti.

Busa tizenkétmillió forintot kért a felvételért. Rákosfalvy engedett a zsarolásnak, de kétmillió forintot lealkudott, így a diósdi férfi végül tízmillió forintot kapott. A pénzt a hajóút résztvevõi dobták össze, fejenként 1,6 milliót fizettek. Mindenki, így Borkai is fizetett.

A tranzakcióról szerzõdés is készült, ami az Index szerint valójában egy, a videó felhasználási jogával kapcsolatos megállapodás volt, és amelyet a Rákosfalvy Ügyvédi Iroda istállójához tartozó egyik ügyvéd, dr. Szûcs Mária ellenjegyezte. A megállapodás szövegében J. Zoltán mint a felvétel „szerzõje” van feltüntetve.

Az Index szerint amikor Borkai megtudta, hogy másnap meg fog jelenni a szexvideót nyilvánosságra hozó Ördög ügyvédje blog, épp teniszezett. Amikor végzett, látta, hogy rengeteg nem fogadott hívása van. Molnár Ágnes regionális pártigazgató és Kubatov is próbálta elérni. Visszahívta Kubatovot, aki Borkai vallomása szerint ekkor mondta el neki, mire számítson. Ne csak a szexvideó megjelenésére, hanem arra is, hogy a korrupciós ügyek is terítékre kerülnek majd.

Az Index szerint az Ördög ügyvédje blog mögött egy csapat áll, Borkaiék kicsinálása pedig nem ellenzéki ármánykodás, hanem egy inkább a jobboldalhoz sorolt kör bosszúja. Azt is többen tudták már ekkor, hogy a felvételek a pünkösdi hajóút óta többször gazdát cserélhettek. Így kerülhettek éppúgy az alvilág kezére, mint olyan sértõdött, gazdag nagyvállalkozók birtokába, akik régóta fenték a fogukat Rákosfalvyra és körére.

Forrás: ATV
Ez is érdekelhet:
                             
Ezek érdekelték olvasóinkat leginkább
Valami történt: újabb Fideszes polgármester mondott le
Orbán: Készüljünk föl rá, hogy nagy számban fognak érkezni keresztények Nyugat-Európából!
Pataky Attilát hazaengedték a kórházból, mutatjuk a részleteket
Durva: 52 ezer álláskereső tűnt el a piacról három hónap alatt
A tavaszi rekordhoz képest meredeken csökkent az elmúlt két hónapban a regisztrált álláskeresők száma a legfrissebb adatok szerint Így a júniusi csúcshoz képest már 52 ezer álláskeres...
  
Telekom: Példátlan mértékű hackertámadás érte Magyarországot
Orosz, kínai és vietnami hackerek próbáltak túlterheléses támadást intézni a hazai pénzügyi intézetek ellen, de Magyar Telekom hálózatát is megpróbálták leterhelni Csütörtökön ko...
  
Szijjártó még ezer lélegeztetőgép beszerzését jelentette be
A külügyminiszter a gyártó cég váci üzemében arról beszélt, hogy a legyártott gépekből 900 darab szállításra kész, 100 darabot még tesztelnek Napokon belül a magyar egészségügy r...
  
Kaliforniai erdőtüzek: Több mint 1200 ember halhatott meg
A Stanford kutatói arra figyelmeztettek, hogy a pusztító erdőtüzek következtében sokkal több ember életét okozhatta a tűz, mint ahogy a hivatalos adatok nyilvántartják Rendkívül súlyo...
  
Ezt kérte Orbán Viktor Novák Katalintól
A Magyar Nemzetnek adott nagyinterjúban az az új tárca nélküli miniszter elmondta: addig lesz iskola, amíg biztonságosan fenntartható a helyzet Miniszterként azon dolgozik majd, hogy a járv...
  
Nagyon durván nekimentek Pataky Attilának a kommentelők
Magyarország — A gyógyulással nem érnek véget a koronavírust túlélők megpróbáltatásai Ha szervezetük legyőzte a kórt, akkor még szembe kell nézniük ismerősök és ismeretlenek har...
  
Tragédia: szerelméhez igyekezett a férfi akit halálra gázolt a villamos
Szerelméhez sietett László, amikor az esti órákban életét vesztette az Ajtósi Dürer sornál található villamosmegállóban, elcsapta egy villamos Sokkoló baleset történt néhány nappal ...
  
Orbán: A kórházi kapacitásokat rendszeresen áttekintjük
Orbán Viktor az operatív törzzsel tárgyalt szombat reggel A magyar miniszterelnök a hivatalos Facebook-oldalán tett közzé egy képet, amelyen azt látni, amint ökölpacsival köszön Mint az ...
  
Orbán: egyelőre biztonságos mennyiségű tartalékkal rendelkezünk
Orbán Viktor az operatív törzzsel tárgyalt szombat reggel A magyar miniszterelnök a hivatalos Facebook-oldalán tett közzé egy képet, amelyen azt látni, amint ökölpacsival köszön Mint az ...
  
Müller: fokozatosan nő az elvégzett tesztelések száma, Magyarország kezdettől fogva a WHO ajánlásait követi
Pénteken is online sajtótájékoztatót tartott az operatív törzs, amin ismét kevés érdemi információ hangzott el az aktuális járványhelyzettel kapcsolatban Müller Cecília országos tisz...
  
Varga Mihály: Az elmúlt 10 év arra elég volt, hogy fölkészítse a magyar gazdaságot egy újabb válságra
5-6 évet léptünk vissza adósságcsökkentésben, de a költségvetési stimulusra szükség van, hogy a kormány megpróbálja megmenteni ezt az évet és meg lehessen őrizni munkahelyeket, kapac...
  
Kásler lépett: miniszteri biztost adott a sportakadémiáknak
Orbán Viktor tavaly novemberben döntött úgy, hogy állami sportakadémiákat hoz létre Ideje volt hogy miniszteri biztost is kapjon az „elit” utánpótlásképzés Megtörtént, Kásler Mikl...
  
Németh Sándor: A választók elvárják a magukat konzervatívnak beállító politikusoktól, hogy a magánéletükben is erkölcsi normák érvényesüljenek
Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze szerint a közelmúltban mindkét politikai oldalt érintették súlyos erkölcstelenségek, de „a jobboldal nagyobb árat fizetett emiatt” A ...
  
Orbánt kritizálták nyiltan: lesöpörte az emberiség legégetőbb problémáját
„Abszurditásig emelt klímacélok – Orbán Viktor politikai évadnyitó esszéjében ennyivel söpörte le az emberiség legégetőbb problémáját”, írja a Greenpeace A hétfőn megjelent Or...
  
Újabb elbocsátások kezdődnek - mutatjuk hol
A vállalatnál alkalmazott munkavállalók tíz százalékát, mintegy 100 dolgozóját készül elbocsájtani a fővárosi fürdőket fenntartó Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt (BGYH) - je...
  
Orbán Viktornak nincs terve arra az esetre, ha Trump elvesztené az elnökválasztást
Orbán Viktor a Reutersnek azt mondta, biztos benne, hogy Donald Trump nyeri meg az amerikai elnökválasztást novemberben, legalábbis másfajta végeredményre nem készített tervet „Az egyetlen...
  
Durva: Mészáros saját magának adta el a biztosítóját
A Mészáros Lőrinchez tartozó Opus Global Nyrt eladja a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt (CIG) alaptőkéjének 24,85 százalékát megtestesítő részesedését a Mészáros Lőrinc tulajdoná...
  
Óriási feliratot feszítettek ki aktivisták a Szabadság-hídon
Két környezetvédő szervezet, a Fridays For Future Budapest és az Extinction Rebellion Magyarország pénteki közös eseményén az aktivisták az “A klímaválságra nincs vakcina” felirato...
  
Magyar botrány: bekérték a sztrájkban résztvevők név szerinti listáját
Pénteken sem született megegyezés a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) sztrájkoló dolgozói és a kuratórium között Az SZFE közleménye szerint ezúttal a kuratórium ügyvédje ne...
  
Orbán: Néha úgy érzem Brüsszelben, hogy még mindig szabadságharcos vagyok
„Simply blah, blah, blah” - mondta a magyar miniszterelnök a Reutersnek azokról a vádakról, melyek szerint Magyarországon gondok vannak a jogállamisággal Orbán Viktor szerint ha valaki az...
  
Simply blah, blah, blah - mondta a magyar miniszterelnök a Reutersnek
„Simply blah, blah, blah” - mondta a magyar miniszterelnök a Reutersnek azokról a vádakról, melyek szerint Magyarországon gondok vannak a jogállamisággal Orbán Viktor szerint ha valaki az...
  
Orbán turné: beugrott a Szent László Kórházba, hogy ellenőrizze minden rendben van-e
A miniszterelnök Pintér Sándor belügyminiszterrel közösen tett villámlátogatást a kórházban Egy kamera is elkísérte őket Van benn ügyeletes főorvos, vagy valami főnök? – indított ...
  
Hivatalos: Magyarországon erősödött a korrupció elleni fellépés - állítják az Állami szervek
Állami szervek adtak ki közös nyilatkozatot arról, hogy milyen jól felléptek a korrupció ellen az elmúlt években A Belügyminisztérium, az Állami Számvevőszék, a Kúria, a Legfőbb Ügy...
  
Kerékpárost gázolt egy taxis Budapesten
Baleset történt Budapest V kerületében, a Nádor utca és Garibaldi utca találkozásánál egy taxi és egy kerékpár ütközött össze – adta hírül a Balesetinfo Facebook-csoport A kerékp...
  
Hadházy Ákos: Egy szemtanú szerint Szijjártó Péter ebédelni is helikopterrel ment
A független országgyűlési képviselő Facebook-oldalán osztotta meg, hogy egy szemtanú szerint Szijjártó Péter mégsem Őcsényben landolt a rendőrségi helikopterrel, hanem a szekszárdi Bo...
  
Megérkezett Mészáros Lőrinc, és nyereségessé is vált a klub
Tavaly áprilisban vette meg a klubot az ország leggazdagabb emberének cége Csányi Sándor fiától Felfutott az alcsútdobozi golfklub, mióta megérkezett a Mészáros család: a Mészáros Lőr...
  
7,3 millió forintot is hazavihet egy másodosztályú focista Magyarországon
A Vasas és a Debrecen kiemelkedően sokat tud fizetni, de nagy pénzeket lehet keresni a középcsapatoknál is Nem Dzsudzsák lesz az NB II legjobban fizetett focistája A Blikknek is feltűnt, hogy...
  
Elszabadult a pokol: rendőrökre lőttek a tüntetők Amerikában
Nem csitulnak a hónapok óta tartó zavargások az Egyesült Államokban, sőt, újabb lökést kaptak az eredetileg a rendszerszintű rasszizmus ellen irányuló zavargások A gyakorlatilag a rasszi...
  
2,5 milliárd forintot kap Tihany
Igen nagy összeget, 2,5 milliárd forintot kapott Tihany a Magyar Turisztikai Ügynökségtől különböző turisztikai tervei megvalósítására, írja a 24hu A támogatás ténye az önkormányza...
  
Egy szemtanú szerint ebédelni ment helikopterrel Szijjártó Péter
Hadházy Ákos független parlamenti képviselőnek tűnt fel néhány hete, hogy Szijjártó Péter a nyáron rendőrségi helikopterrel utazott egy tolnai programjára, ahol pályázati támogatást...
  
FÜGGETLEN NEMZET
COPYRIGHT © 2020. minden jog fenntartva - Impresszum
FüggetlenNemzet
Borkai a rendõrségen árulta el, hogy a Fidesz vezetése már egy évvel korábban tudott a szexvideóról!
Az Index azt írja: bõ egy évvel az önkormányzati választás elõtt a Fidesz vezérkara már tudott a Borkai-videó létezésérõl.

Az Index arról is beszámol, hogy a videót többször is eladhatták, de az biztos, hogy egy diósdi férfi tízmillió forintot kapott érte. A pénzt Borkaiék dobták neki össze, az ügyletet Rákosfalvy Zoltán egyik ügyvéd partnere papírozta le.

Az Index úgy tudja: Borkaitól egy évvel az önkormányzati választás elõtt kért találkozót Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója Molnár Ágnesen, a Fidesz soproni országgyûlési képviselõjén keresztül. A találkozóra Gyirmóton, az Aranyhal étteremben került sor, mindössze 3-4 percben.

Ennek során – írja az Index – Kubatov a fideszes vezetésû város ekkor még teljhatalmú urának számító Borkai tudomására hozta, hogy van egy videó, amin õ és városszerte ismert barátai láthatók, amint egy hajón szexelnek. Kubatov az Index szerint arról is beszélt, hogy az önkormányzati választási kampányban valószínûleg elõkerül majd a felvétel, de hozzátette: ez magánügy, sem Borkai politikai karrierjére, sem a Fideszre nem jelent veszélyt. Az Index szerint a pártigazgató a polgármester értésére hozta azt is, hogy az ügyet neki kell valahogyan rendeznie.

Az Index cikkébõl az is kiderül, hogy Borkai Kubatovtól tudta meg, hogy videófelvétel is létezik – a polgármester addig csak fotókat látott az adriai orgiáról. Az Index a fenti részleteket azután rakta össze, hogy tudomására jutott, milyen vallomást tett az ügy néhány érintettje a rendõrségen, amikor a Borkai megbuktatásához vezetõ szexvideó ügyében zsarolás miatt eljárás indult.

A lap beszámolt arró, is, hogy 2018 májusában, a pünkösdi hosszú hétvégére Gyõr egyik milliárdos vállalkozója, Somogyi János vállalkozó foglalta le egy katamarán jachtot Horvátországban. Somogyi – írja az Index – nemcsak egy a jól menõ gyõri vállalkozók közül, hanem annak a szûk baráti társaságnak az egyik tagja, akik az elmúlt másfél évtizedben szabályosan maguk alá gyûrték az ország egyik leggazdagabb városát, kiszorítva mindenkit, aki nem a slepp tagja.

A hajós bulira eljött két lány, egy székesfehérvári ikerpár is – folytatódik a cikk. A lányoknak senki nem mondta, hogy tilos mobilozni, amit bõ másfél évvel késõbb Borkai a rendõrségen tett tanúvallomásában már hibának nevezett az Index szerint.

A jachton a gyõri polgármesteren, valamint Rákosfalvyn és Somogyin kívül a bulira mások is eljöttek: olyanok, akiket ez a kör „befogadott”, és éppen ezért a Borkai-éra haszonélvezõinek számítottak – írja az Index. Köztük volt a lap szerint Neumann János, annak a Kultúrmérnök Kft.-nek a tulajdonosa, amely sorra nyerte a közbeszerzéseket, vagy éppen Szabó Ervin gyõri vendéglátós. A résztvevõk nem tudták, hogy az egyik jelen levõ lány felvételeket készít. Azt, hogy ezzel ki bízta meg, a rendõrség feladata lesz kideríteni, de a gyanú szerint a gyõri F. Gábor és a felesége – írja az Index, amely szerint F. korábban egy családi elszámolási vita miatt neheztelhetett Rákosfalvyra.

Az adriai hajóút után, 2018 júliusában egy férfi egymás után többször hívta Borkai titkárságát a városházán, ám nehezen jutott a közelébe.

Az Index szerint a férfi addig-addig gyõzködte Borkai kolléganõit arról, hogy a téma, amirõl beszélni akar, rendkívül fontos, hogy végül bekapcsolták neki a polgármestert. Amikor bemutatkozott, Borkai egybõl tudta, kicsoda, hiszen Póczik József egykori válogatott focistát sokan ismerik szerte a városban, régen mindketten az ETO sportolói voltak.

Póczik a polgármester értésére adta, hogy tényleg fontos ügyben kell beszélniük. Borkai végül nagy nehezen belement, hogy összefussanak a városházával szemben, a Rába hotelnél. Itt Póczik elõvett néhány fényképet, melyek a pünkösdi hajóút során készültek, és Borkaiban ekkor, a szexképeket nézve tudatosult elõször, hogy bajban van – írja az Index, amely szerint Borkai legmegbízhatóbbnak és legokosabbnak tartott barátjához, Rákosfalvy Zoltánhoz fordult, neki szólt elõször a képekrõl. A lap szerint Borkai sokkos állapotba került, de még inkább bepánikolt, amikor hónapokkal késõbb az Aranyhal étteremben Kubatovtól a videó létezésérõl is értesült, valamint arról, hogy mindez az önkormányzati választási kampányban elõkerülhet.

Az Index szerint 2019 tavaszán már Kósa Lajos is arról beszélt, hogy tud a videóról, mi több, látta is azt, de például Kocsis Máté is tudott a problémáról. Az Index megkeresésére Kocsis elismerte: neki 2019 tavaszán, egy gyõri rendezvényen Borkai maga mondta el, hogy van valami nõügy, ami a választási kampányban elõkerülhet, de részleteket errõl a polgármester nem osztott meg vele.

Az Index kereste Kósa Lajost is, aki Borkai vallomása szerint már tavaly tavasszal azt mondta neki, hogy látta is a felvételt, de a politikus egyelõre nem reagált a megkeresésükre. Az Index állítása szerint Borkai a rendõröknek tett tanúvallomásában arra utalt, hogy Orbán Viktor is tudott a felvételrõl, legalábbis amikor egy alkalommal Kubatovval a Fidesz budapesti székházában találkozott, a pártigazgató azt mondta neki, hogy a „fõnök” szerint ami történt, magánügy, és nyugodjon meg, mert ha az önkormányzati választási kampányban nyilvánosságra kerül a téma, az nem jelenik meg a jobboldali médiában.

Eközben – folytatódik az Index cikke – Rákosfalvy azon dolgozott, hogy kiderítse, kinél vagy kiknél lehet az eredeti felvétel, és megakadályozza, hogy az nyilvánosságra kerüljön. Többek között a gyõri Puska Péter segített neki ebben, aki a botrány kirobbanása után Póczik személyén keresztül a Gyurcsány Ferenc vezette DK irányába terelte a szálakat.

Azt az Index szerint sem Borkai, sem Rákosfalvy nem állította a vallomásában, hogy a volt labdarúgó pénzt kért volna a képekért. Ezt csak egyetlen tanú, Puska állította eddig, aki a Póczikkal folytatott telefonbeszélgetéseit rögzítette is. A választási kampány elõtti idõszakban Rákosfalvyék kapcsolatba tudtak kerülni egy Busa gúnynéven emlegetett diósdi férfival, J. Zoltánnal, akinél bizonyosan ott volt a felvétel, és aki azt állította nekik, hogy a nála lévõ anyag az eredeti.

Busa tizenkétmillió forintot kért a felvételért. Rákosfalvy engedett a zsarolásnak, de kétmillió forintot lealkudott, így a diósdi férfi végül tízmillió forintot kapott. A pénzt a hajóút résztvevõi dobták össze, fejenként 1,6 milliót fizettek. Mindenki, így Borkai is fizetett.

A tranzakcióról szerzõdés is készült, ami az Index szerint valójában egy, a videó felhasználási jogával kapcsolatos megállapodás volt, és amelyet a Rákosfalvy Ügyvédi Iroda istállójához tartozó egyik ügyvéd, dr. Szûcs Mária ellenjegyezte. A megállapodás szövegében J. Zoltán mint a felvétel „szerzõje” van feltüntetve.

Az Index szerint amikor Borkai megtudta, hogy másnap meg fog jelenni a szexvideót nyilvánosságra hozó Ördög ügyvédje blog, épp teniszezett. Amikor végzett, látta, hogy rengeteg nem fogadott hívása van. Molnár Ágnes regionális pártigazgató és Kubatov is próbálta elérni. Visszahívta Kubatovot, aki Borkai vallomása szerint ekkor mondta el neki, mire számítson. Ne csak a szexvideó megjelenésére, hanem arra is, hogy a korrupciós ügyek is terítékre kerülnek majd.

Az Index szerint az Ördög ügyvédje blog mögött egy csapat áll, Borkaiék kicsinálása pedig nem ellenzéki ármánykodás, hanem egy inkább a jobboldalhoz sorolt kör bosszúja. Azt is többen tudták már ekkor, hogy a felvételek a pünkösdi hajóút óta többször gazdát cserélhettek. Így kerülhettek éppúgy az alvilág kezére, mint olyan sértõdött, gazdag nagyvállalkozók birtokába, akik régóta fenték a fogukat Rákosfalvyra és körére.

Forrás: ATV
Valami történt: újabb Fideszes polgármester mondott le
Orbán: Készüljünk föl rá, hogy nagy számban fognak érkezni keresztények Nyugat-Európából!
Pataky Attilát hazaengedték a kórházból, mutatjuk a részleteket
Százmilliókat szakértenek maguknak össze a kormánymédia kedvenc elemzői
Durva: 52 ezer álláskereső tűnt el a piacról három hónap alatt
Telekom: Példátlan mértékű hackertámadás érte Magyarországot
Szijjártó még ezer lélegeztetőgép beszerzését jelentette be
Kaliforniai erdőtüzek: Több mint 1200 ember halhatott meg
Ezt kérte Orbán Viktor Novák Katalintól
Nagyon durván nekimentek Pataky Attilának a kommentelők
Tragédia: szerelméhez igyekezett a férfi akit halálra gázolt a villamos
Orbán: A kórházi kapacitásokat rendszeresen áttekintjük
Orbán: egyelőre biztonságos mennyiségű tartalékkal rendelkezünk
Müller: fokozatosan nő az elvégzett tesztelések száma, Magyarország kezdettől fogva a WHO ajánlásait követi
Varga Mihály: Az elmúlt 10 év arra elég volt, hogy fölkészítse a magyar gazdaságot egy újabb válságra
Kásler lépett: miniszteri biztost adott a sportakadémiáknak
Németh Sándor: A választók elvárják a magukat konzervatívnak beállító politikusoktól, hogy a magánéletükben is erkölcsi normák érvényesüljenek
Orbánt kritizálták nyiltan: lesöpörte az emberiség legégetőbb problémáját
Újabb elbocsátások kezdődnek - mutatjuk hol
Orbán Viktornak nincs terve arra az esetre, ha Trump elvesztené az elnökválasztást
Durva: Mészáros saját magának adta el a biztosítóját
Óriási feliratot feszítettek ki aktivisták a Szabadság-hídon
Magyar botrány: bekérték a sztrájkban résztvevők név szerinti listáját
Orbán: Néha úgy érzem Brüsszelben, hogy még mindig szabadságharcos vagyok
Simply blah, blah, blah - mondta a magyar miniszterelnök a Reutersnek
Orbán turné: beugrott a Szent László Kórházba, hogy ellenőrizze minden rendben van-e
Hivatalos: Magyarországon erősödött a korrupció elleni fellépés - állítják az Állami szervek
Kerékpárost gázolt egy taxis Budapesten
Hadházy Ákos: Egy szemtanú szerint Szijjártó Péter ebédelni is helikopterrel ment
Megérkezett Mészáros Lőrinc, és nyereségessé is vált a klub
7,3 millió forintot is hazavihet egy másodosztályú focista Magyarországon
Elszabadult a pokol: rendőrökre lőttek a tüntetők Amerikában
2,5 milliárd forintot kap Tihany
Egy szemtanú szerint ebédelni ment helikopterrel Szijjártó Péter
Pataky Attila: Talán majd odaát megértem, kik és miért szabadították ránk...
Elképesztő: Csúcsgázsikat osztogatnak az NB II-ben - Dzsudzsák Balázs havi 3,65 millió
Európa lépett: egyre többet tagadják meg Lukasenka elnökségét
Rengeteg családnak törlesztenie kell januártól
Nagyító alatt az Orbán által vizionált korlátlan kórházi kapacitások
Kiderült, hogy mennyiért, és hány darab tesztet vásárolt a magyar kormány
Blikk: Milliókat is lehet keresni a másodosztályban
Három év alatt 380 internáló tábort építettek - durvul a helyzet
Valami történt: újabb Fideszes polgármester mondott le
3200 milliárddal többet költ a kormány idén a költségvetéshez képest
Közel egy hónapot kell várni két tesztre
Levetetik a maszkot egy pécsi bankban az ügyfelekről
FÜGGETLEN NEMZET
COPYRIGHT © 2020. minden jog fenntartva - Impresszum