Home   Impresszum   Kapcsolat   Facebook Budapest, Magyarország  
2024-05-05. vasárnap
„Már a bíróságon büdös volt ez az ügy” – megszólalt az ügyvéd Novák Katalin által adott kegyelemről


„Innentől kezdve a kiszolgáltatott sértettek évtizedes küzdelmének, valamint a sértetti képviseletnek semmi értelme, ha egy ilyen megtörténhet” – mondta a Telexnek Gál András ügyvéd, aki a bántalmazott fiatalokat képviselte a bicskei gyermekotthon korábbi igazgatójának perében. Pénteken derült ki, hogy Novák Katalin köztársasági elnök a pápalátogatás ürügyén elnöki kegyelemben részesítette a gyermekotthon igazgatóhelyettesét, aki zsarolással kényszerítette az otthon több lakóját, hogy vonják vissza a pe*do*fi*l igazgató ellen tett vallomásukat.

Gál András szerint nehezen érthető a köztársasági elnök kegyelmezési gyakorlata. „Az először 17 év fegyházbüntetéssel sújtott Budaházy Györgynek is kegyelmet adott, és egy további óriási visszalépésnek gondolom, hogy a súlyosan pe*do*fi*l gyermekotthon-igazgató áldozatait vallomásuk megváltoztatására kényszerítő igazgatóhelyettesnek is kegyelmet ad. Innentől kezdve, úgy néz ki, hogy nincsenek korlátok.”

Gál azt mondta, a mai napig beszél időnként a bántalmazott fiatalokkal. Az ügy egyik érintettje öngyilkosságot követett el, a többiek „pszichés roncsok lettek”, néhányuk alkohol-, gyógyszer vagy kábítószerproblémákkal is küzd, a mai napig nem tudnak szabadulni az ügy hatásaitól.

Arról, hogy Novák Katalin pontosan miért is adhatott kegyelmet az igazgatóhelyettesnek, Gál is csak találgatni tud, de szerinte, ebben és más ügyekben is úgy tűnik, hogy az állam igyekszik kesztyűs kézzel bánni a vallási szervezetekben aktív vádlottakkal, és a bicskei ügy vádlottjai is ilyenek vagy ilyennek tüntették fel magukat.

„Nesze, Kúria-ítélet. Ezúttal nem tudtunk olyan tanácsot összeállítani, amelyik felment, vagy Budaházy ítéletéhez hasonlóan nevetségesre degradálja a korábbi ítéletet másodfokon, még nem mi mondjuk meg, ki a bíró, és mi legyen az ítélet, de ez nem is érdekes, mert hozzánk tartozol, és kegyelmet adunk” – mondta a felzaklatott ügyvéd.

„Ez az ügy már a bíróságon büdös volt. Az a nevelőtanár, az igazgató bűntársa, aki ötezer forintokat fizetett a nevelésére és felügyeletére bízott, halmozottan hátrányos helyzetű, időnként szellemi fogyatékos kiskorú fiúknak azért, hogy velük közösülhessen a gyermekotthonban, felfüggesztett szabadságvesztés büntetést kapott. Ott tudtam volna hányni már az ítélethirdetéskor.”

A nyilvánosság 2016-ban, az RTL Házon kívül című műsorából értesült a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon igazgatójának súlyosan pe*do*fi*l, egy évtizeden át folytatott bűncselekmény-sorozatáról, amit öt évig még azután is folytatni tudott, hogy az első bejelentések 2011-ben a hatóság tudomására jutottak. A műsorban arccal nyilatkozott két áldozat, Julián és Levente, akik azért vállalták, hogy kamerák elé állnak, mert egy másik áldozat nem sokkal azelőtt vonat elé ugrott.

Julián 2016-ban 22 éves volt, Vásárhelyi János igazgató 13 éves korában molesztálta őt először. Bement az igazgató irodájába, az pedig kulcsra zárta az ajtót, és miközben beszélgettek, magához nyúlt, majd odament a fiúhoz, és benyúlt a pólója alá. Julián megijedt, nem tudta, mit csináljon. Az igazgató ekkor nemi szervére húzta a 13 éves gyerek kezét. A bántalmazás négy éven át folyt. A nyilatkozó fiúk elmondták azt is, nem ők voltak csupán az áldozatok, az intézetben nyílt titok volt, hogy „János bácsi szereti a fiatal fiúkat”.

Nem sokkal később kiderült, hogy már a Házon kívül műsora előtt több mint négy évvel felmerült a gyanú, hogy pe*do*fi*l bűncselekményeket követhet el a rábízott gyerekeken az otthon igazgatója, de akkor nem történt érdemi intézkedés. „

Öt év telt el azóta, hogy először jelezték az ügyet, öt év úgy, hogy abban az öt évben is folytatta gyerekek sze*xu*ál*is bántalmazását ez a magát roppant vallásosnak és szelídnek mutató ember” – mondta Gál András.

Aztán kiderült az is, hogy nem sokkal a botrány kirobbanása előtt Vásárhelyi János állami kitüntetést is kapott – holott öt éve már merült fel pe*do*fi*lgyanú vele szemben, csak ez nem került bele az aktájába. A Magyar Bronz Érdemkeresztet Lázár János akkori Miniszterelnökséget vezető miniszter adta át neki, igaz, később Lázár azzal védekezett, hogy ő csak Balog Zoltán akkori emberierőforrás-minisztert helyettesítette.

Ahogy folyt az eljárás, fény derült arra is, hogy az igazgató zsarolással, fenyegetőzésekkel igyekezett visszavonatni a gyerekekkel a rá nézve terhelő vallomásokat. Itt került képbe az igazgatóhelyettes is, aki ebben segítette az igazgatót.

Az egyik gyerek ugyanis 2016 szeptemberében jelezte gyermekvédelmi gyámjának, hogy az igazgató sze*xu*ál*isan zaklatta. A gyám azonnal kiemelte a gyereket az intézményből. Az igazdató ekkor felkereste a gyerek unokatestvérét, aki szintén a gyermekotthonban lakott, és meggyőzte, hogy „szöktesse vissza” a gyereket az otthonba.

A gyerek az unokatestvérével vissza is ment, ahol az akkor már felfüggesztett igazdató közölte vele, hogy ha továbbra is együtt akar élni az unokatestvérével (a legközelebbi rokonával), akkor vissza kell vonnia a terhelő vallomását. Az igazdató berendelte az igazdatóhelyettest, és megkérte, hogy írja meg a gyerek nevében a vallomást, és írassa alá vele.

Az igazdatóhelyettes ennek eleget tett, még annak ellenére is, hogy tudta, mivel vádolták meg az igazdatót. A papírra azt írta:

„Kitaláltam, hogy közösen kivertük a nemi szervem és hogy ilyet más gyermekkel is csinált már. Igazság az, hogy nem húzta le a nadrágom és nem fogta meg és nem verte ki. Mostanában sokat gáztöltőztem és ez se volt rám túl jó hatással sokszor nem gondolkoztam tőle tisztán.”

Ezt a hamis vallomást a saját irodájában, a pe*do*fi*l igazdató jelenlétében akarta aláíratni az érintett gyerekkel. Kényszerítésért 2019-ben első fokon, majd 2021-ben másodfokon is három év négy hónap börtönre ítélték.

Az igazdató végül nyolc évet kapott, amiért 2004 és 2016 között legalább tíz kiskorú fiút zaklatott az általa vezetett intézményben. Legfiatalabb áldozata tízéves volt, és a férfi akkor közeledett hozzá először, amikor ő elmondta neki, hogy meghalt az édesanyja. „Gyászát és megilletődöttségét kihasználva úgy tett, mintha vigasztalná, ehelyett azonban sze*xu*ál*is cselekményt végzett vele” – olvasta az ügyész a vádiratból a tárgyaláson.

„A súlyosan pe*do*fi*l bűncselekmény leplezéséhez asszisztált K. Endre, aki ráadásul pszichológus, és akinek a nevét a személyiségi jogainak védelmében nem írják ma le az újságok, és aki – mivel a köztársasági elnök mentesítette őt a bűncselekmény hátrányos jogkövetkezményei alól is – holnap bármelyikünk gyermekének pszichológusa lehet. Mivel a neve nem kerül nyilvánosságra, nincs módja a közvéleménynek, hogy nagy ívben elkerülhesse őt. Kaleta Gábor nevét legalább ismerjük”


– mondta Gál András.

„Ez az ember szép sorjában rábeszélte fenyegetésekkel, zsarolásokkal az áldozatokat, hogy vonják vissza a vallomásukat, vagy ne tegyenek terhelő vallomást az igazgatóra. Na, ez kapott kegyelmet.”


Novák Katalin hivatala kérdéseinkre annyit közölt, hogy „Novák Katalin elnöksége alatt pe*do*fi*loknak nincs és nem is lesz kegyelem. A pe*dof*íliá*va*l szemben nincs mentség”, de konkrét kegyelmi ügyekről nem adhatnak felvilágosítást. Ezek szerint bár pe*do*fi*l nem kaphat kegyelmet, olyan, aki mentegeti és leplezi a pe*do*fi*l bűncselekményeket, igen.

Ezt olvassa mindenki:
28 év börtönt kapott a Böjte Csaba által működtetett Alapítvány volt alkalmazottja - A volt nevelő ellen 15 fiú vallott tárgyaláson..... 
Mutatunk valamit amire 8 millió forintot költöttek, kapaszkodj meg! 
A lakosságcsere most van! - olyan információk jöttek a magyar egyetemistákról ami hátborzongatóak... 
Woww: Új, százmillió dolláros szuperjachtra adtak le megrendelést Magyarországról 
Nem akármi jelent meg magyar közpénzzel kitömött felvidéki lapok cikkeiben 
Kellemetlen külföldi videó jelenet meg: tényekkel cáfolja Szijjártó állításait 
Robbant a hír: Fegyverkereskedő cég vezérigazgatója lett Orbán Viktor öccse 
Hungarikum: Ha meglátod mi épült több mint 400 millióból....kamerával is körbe járták 
Megéri püspöknek lenni - Élménymedencét építenének Kiss-Rigó Lászlóék - 300 milliós keretet kaptak rá 
Ilyen még nem volt: Egy riporterrel akadt vitája élőben Deutsch Tamásnak 
Újabb magyar településre érkezik akkumulátorgyár - hiába a tiltakozás, már be is adták a papírokat 
Megerősítette a Belügyminisztérium: kínai rendőrök járőrözhetnek Magyarországon 
Előkerült egy érdekes fotó Varga Juditról, Hajdú Péter azt állítja, hogy Ő nincs rajta, nézd meg és mondj véleményt! 
Bayer Zsolt elszabadult: Takarítsuk ki ezeket a rohadékokat innen! 
Ebből botrány lesz: térképre rakták kiknek van földjük Hatvanpuszta környékén 
A Schadl-ügy nyomozati anyagának egy korábbi verziójában még benne van, egy későbbiben viszont már hiányzik egy beszélgetés... 
Mutatjuk mi épül közel 20 milliárd forintért - (a becsült ár kétszereséért) 
Rejtélyes ingatlan épül Budapesten, csak a tervezése 3,4 milliárdba kerül 
Robbant a hír: kiderült ki figyelt fel elsőként a kegyelmi ügyre - Nem hitt a szemének mikor meglátta.... 
Módosultak a rendszerhasználati díjak - sokan megfognak lepődni 
Megnézték mi épült közel 110 millióból - nehéz megszólalni a képek láttán 
Nemzetközi botrány: Név szerint üzent Orbán Viktornak az orosz parlament 
Megdöbbentő képzés indul - Egyetemi diplomát ad 
Magyar valóság: olyan dolgot közöltek az okmányirodában egy magyar férfival amitől az ember esze megáll 
Kőgazdag focisták: a 8-10 milliós havi fizetések sem példa nélküliek, mutatjuk 
Csak úgy mellékesen kiderült hány milliárdnyi magyar közpénz jutott szlovákiai fociakadémiáknak 
1,8 milliárd közpénzt költöttek a szigetszentmiklósi szellemstadionra. Gaz benőtte, felelős nincs 
Nem akárki kapott 680 milliós megbízást Schadl idején a végrehajtói kartól - ismerős nevek... 
Váratlanul megszólalt Magyar Péter ügyvédje - komoly bajba kerülhet Varga Judit 
Megdöbbentő kép jelent meg Varga Judit házánál - Óriási botrány 
4 milliárd forint közpénzből építették fel az egyik egyházmegye négy csillagos szállodáját 
Zalatnay Sarolta páros lábbal szállt bele Magyar Péterbe 
2024-05-05. vasárnap
  Home   Impresszum   Kapcsolat   Facebook 2018-2024 Minden jog fenntartva ©  
Home   Impresszum   Kapcsolat   Facebook
2024-05-05. vasárnap
„Már a bíróságon büdös volt ez az ügy” – megszólalt az ügyvéd Novák Katalin által adott kegyelemről


„Innentől kezdve a kiszolgáltatott sértettek évtizedes küzdelmének, valamint a sértetti képviseletnek semmi értelme, ha egy ilyen megtörténhet” – mondta a Telexnek Gál András ügyvéd, aki a bántalmazott fiatalokat képviselte a bicskei gyermekotthon korábbi igazgatójának perében. Pénteken derült ki, hogy Novák Katalin köztársasági elnök a pápalátogatás ürügyén elnöki kegyelemben részesítette a gyermekotthon igazgatóhelyettesét, aki zsarolással kényszerítette az otthon több lakóját, hogy vonják vissza a pe*do*fi*l igazgató ellen tett vallomásukat.

Gál András szerint nehezen érthető a köztársasági elnök kegyelmezési gyakorlata. „Az először 17 év fegyházbüntetéssel sújtott Budaházy Györgynek is kegyelmet adott, és egy további óriási visszalépésnek gondolom, hogy a súlyosan pe*do*fi*l gyermekotthon-igazgató áldozatait vallomásuk megváltoztatására kényszerítő igazgatóhelyettesnek is kegyelmet ad. Innentől kezdve, úgy néz ki, hogy nincsenek korlátok.”

Gál azt mondta, a mai napig beszél időnként a bántalmazott fiatalokkal. Az ügy egyik érintettje öngyilkosságot követett el, a többiek „pszichés roncsok lettek”, néhányuk alkohol-, gyógyszer vagy kábítószerproblémákkal is küzd, a mai napig nem tudnak szabadulni az ügy hatásaitól.

Arról, hogy Novák Katalin pontosan miért is adhatott kegyelmet az igazgatóhelyettesnek, Gál is csak találgatni tud, de szerinte, ebben és más ügyekben is úgy tűnik, hogy az állam igyekszik kesztyűs kézzel bánni a vallási szervezetekben aktív vádlottakkal, és a bicskei ügy vádlottjai is ilyenek vagy ilyennek tüntették fel magukat.

„Nesze, Kúria-ítélet. Ezúttal nem tudtunk olyan tanácsot összeállítani, amelyik felment, vagy Budaházy ítéletéhez hasonlóan nevetségesre degradálja a korábbi ítéletet másodfokon, még nem mi mondjuk meg, ki a bíró, és mi legyen az ítélet, de ez nem is érdekes, mert hozzánk tartozol, és kegyelmet adunk” – mondta a felzaklatott ügyvéd.

„Ez az ügy már a bíróságon büdös volt. Az a nevelőtanár, az igazgató bűntársa, aki ötezer forintokat fizetett a nevelésére és felügyeletére bízott, halmozottan hátrányos helyzetű, időnként szellemi fogyatékos kiskorú fiúknak azért, hogy velük közösülhessen a gyermekotthonban, felfüggesztett szabadságvesztés büntetést kapott. Ott tudtam volna hányni már az ítélethirdetéskor.”

A nyilvánosság 2016-ban, az RTL Házon kívül című műsorából értesült a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon igazgatójának súlyosan pe*do*fi*l, egy évtizeden át folytatott bűncselekmény-sorozatáról, amit öt évig még azután is folytatni tudott, hogy az első bejelentések 2011-ben a hatóság tudomására jutottak. A műsorban arccal nyilatkozott két áldozat, Julián és Levente, akik azért vállalták, hogy kamerák elé állnak, mert egy másik áldozat nem sokkal azelőtt vonat elé ugrott.

Julián 2016-ban 22 éves volt, Vásárhelyi János igazgató 13 éves korában molesztálta őt először. Bement az igazgató irodájába, az pedig kulcsra zárta az ajtót, és miközben beszélgettek, magához nyúlt, majd odament a fiúhoz, és benyúlt a pólója alá. Julián megijedt, nem tudta, mit csináljon. Az igazgató ekkor nemi szervére húzta a 13 éves gyerek kezét. A bántalmazás négy éven át folyt. A nyilatkozó fiúk elmondták azt is, nem ők voltak csupán az áldozatok, az intézetben nyílt titok volt, hogy „János bácsi szereti a fiatal fiúkat”.

Nem sokkal később kiderült, hogy már a Házon kívül műsora előtt több mint négy évvel felmerült a gyanú, hogy pe*do*fi*l bűncselekményeket követhet el a rábízott gyerekeken az otthon igazgatója, de akkor nem történt érdemi intézkedés. „

Öt év telt el azóta, hogy először jelezték az ügyet, öt év úgy, hogy abban az öt évben is folytatta gyerekek sze*xu*ál*is bántalmazását ez a magát roppant vallásosnak és szelídnek mutató ember” – mondta Gál András.

Aztán kiderült az is, hogy nem sokkal a botrány kirobbanása előtt Vásárhelyi János állami kitüntetést is kapott – holott öt éve már merült fel pe*do*fi*lgyanú vele szemben, csak ez nem került bele az aktájába. A Magyar Bronz Érdemkeresztet Lázár János akkori Miniszterelnökséget vezető miniszter adta át neki, igaz, később Lázár azzal védekezett, hogy ő csak Balog Zoltán akkori emberierőforrás-minisztert helyettesítette.

Ahogy folyt az eljárás, fény derült arra is, hogy az igazgató zsarolással, fenyegetőzésekkel igyekezett visszavonatni a gyerekekkel a rá nézve terhelő vallomásokat. Itt került képbe az igazgatóhelyettes is, aki ebben segítette az igazgatót.

Az egyik gyerek ugyanis 2016 szeptemberében jelezte gyermekvédelmi gyámjának, hogy az igazgató sze*xu*ál*isan zaklatta. A gyám azonnal kiemelte a gyereket az intézményből. Az igazdató ekkor felkereste a gyerek unokatestvérét, aki szintén a gyermekotthonban lakott, és meggyőzte, hogy „szöktesse vissza” a gyereket az otthonba.

A gyerek az unokatestvérével vissza is ment, ahol az akkor már felfüggesztett igazdató közölte vele, hogy ha továbbra is együtt akar élni az unokatestvérével (a legközelebbi rokonával), akkor vissza kell vonnia a terhelő vallomását. Az igazdató berendelte az igazdatóhelyettest, és megkérte, hogy írja meg a gyerek nevében a vallomást, és írassa alá vele.

Az igazdatóhelyettes ennek eleget tett, még annak ellenére is, hogy tudta, mivel vádolták meg az igazdatót. A papírra azt írta:

„Kitaláltam, hogy közösen kivertük a nemi szervem és hogy ilyet más gyermekkel is csinált már. Igazság az, hogy nem húzta le a nadrágom és nem fogta meg és nem verte ki. Mostanában sokat gáztöltőztem és ez se volt rám túl jó hatással sokszor nem gondolkoztam tőle tisztán.”

Ezt a hamis vallomást a saját irodájában, a pe*do*fi*l igazdató jelenlétében akarta aláíratni az érintett gyerekkel. Kényszerítésért 2019-ben első fokon, majd 2021-ben másodfokon is három év négy hónap börtönre ítélték.

Az igazdató végül nyolc évet kapott, amiért 2004 és 2016 között legalább tíz kiskorú fiút zaklatott az általa vezetett intézményben. Legfiatalabb áldozata tízéves volt, és a férfi akkor közeledett hozzá először, amikor ő elmondta neki, hogy meghalt az édesanyja. „Gyászát és megilletődöttségét kihasználva úgy tett, mintha vigasztalná, ehelyett azonban sze*xu*ál*is cselekményt végzett vele” – olvasta az ügyész a vádiratból a tárgyaláson.

„A súlyosan pe*do*fi*l bűncselekmény leplezéséhez asszisztált K. Endre, aki ráadásul pszichológus, és akinek a nevét a személyiségi jogainak védelmében nem írják ma le az újságok, és aki – mivel a köztársasági elnök mentesítette őt a bűncselekmény hátrányos jogkövetkezményei alól is – holnap bármelyikünk gyermekének pszichológusa lehet. Mivel a neve nem kerül nyilvánosságra, nincs módja a közvéleménynek, hogy nagy ívben elkerülhesse őt. Kaleta Gábor nevét legalább ismerjük”


– mondta Gál András.

„Ez az ember szép sorjában rábeszélte fenyegetésekkel, zsarolásokkal az áldozatokat, hogy vonják vissza a vallomásukat, vagy ne tegyenek terhelő vallomást az igazgatóra. Na, ez kapott kegyelmet.”


Novák Katalin hivatala kérdéseinkre annyit közölt, hogy „Novák Katalin elnöksége alatt pe*do*fi*loknak nincs és nem is lesz kegyelem. A pe*dof*íliá*va*l szemben nincs mentség”, de konkrét kegyelmi ügyekről nem adhatnak felvilágosítást. Ezek szerint bár pe*do*fi*l nem kaphat kegyelmet, olyan, aki mentegeti és leplezi a pe*do*fi*l bűncselekményeket, igen.

28 év börtönt kapott a Böjte Csaba által működtetett Alapítvány volt alkalmazottja - A volt nevelő ellen 15 fiú vallott tárgyaláson.....
Mutatunk valamit amire 8 millió forintot költöttek, kapaszkodj meg!
A lakosságcsere most van! - olyan információk jöttek a magyar egyetemistákról ami hátborzongatóak...
Woww: Új, százmillió dolláros szuperjachtra adtak le megrendelést Magyarországról
Nem akármi jelent meg magyar közpénzzel kitömött felvidéki lapok cikkeiben
Kellemetlen külföldi videó jelenet meg: tényekkel cáfolja Szijjártó állításait
Robbant a hír: Fegyverkereskedő cég vezérigazgatója lett Orbán Viktor öccse
Hungarikum: Ha meglátod mi épült több mint 400 millióból....kamerával is körbe járták
Megéri püspöknek lenni - Élménymedencét építenének Kiss-Rigó Lászlóék - 300 milliós keretet kaptak rá
Ilyen még nem volt: Egy riporterrel akadt vitája élőben Deutsch Tamásnak
Újabb magyar településre érkezik akkumulátorgyár - hiába a tiltakozás, már be is adták a papírokat
Megerősítette a Belügyminisztérium: kínai rendőrök járőrözhetnek Magyarországon
Előkerült egy érdekes fotó Varga Juditról, Hajdú Péter azt állítja, hogy Ő nincs rajta, nézd meg és mondj véleményt!
Bayer Zsolt elszabadult: Takarítsuk ki ezeket a rohadékokat innen!
Ebből botrány lesz: térképre rakták kiknek van földjük Hatvanpuszta környékén
A Schadl-ügy nyomozati anyagának egy korábbi verziójában még benne van, egy későbbiben viszont már hiányzik egy beszélgetés...
Mutatjuk mi épül közel 20 milliárd forintért - (a becsült ár kétszereséért)
Rejtélyes ingatlan épül Budapesten, csak a tervezése 3,4 milliárdba kerül
Robbant a hír: kiderült ki figyelt fel elsőként a kegyelmi ügyre - Nem hitt a szemének mikor meglátta....
Módosultak a rendszerhasználati díjak - sokan megfognak lepődni
Megnézték mi épült közel 110 millióból - nehéz megszólalni a képek láttán
Nemzetközi botrány: Név szerint üzent Orbán Viktornak az orosz parlament
Megdöbbentő képzés indul - Egyetemi diplomát ad
Magyar valóság: olyan dolgot közöltek az okmányirodában egy magyar férfival amitől az ember esze megáll
Kőgazdag focisták: a 8-10 milliós havi fizetések sem példa nélküliek, mutatjuk
Csak úgy mellékesen kiderült hány milliárdnyi magyar közpénz jutott szlovákiai fociakadémiáknak
1,8 milliárd közpénzt költöttek a szigetszentmiklósi szellemstadionra. Gaz benőtte, felelős nincs
Nem akárki kapott 680 milliós megbízást Schadl idején a végrehajtói kartól - ismerős nevek...
Váratlanul megszólalt Magyar Péter ügyvédje - komoly bajba kerülhet Varga Judit
Megdöbbentő kép jelent meg Varga Judit házánál - Óriási botrány
4 milliárd forint közpénzből építették fel az egyik egyházmegye négy csillagos szállodáját
Zalatnay Sarolta páros lábbal szállt bele Magyar Péterbe
Hirtelen megszüntetik a céget amelyik luxusházat adott el Varga Mihálynak - de ez még nem minden
Elképesztő ami történik: Tele vannak magyarokkal a szlovákiai boltok
Döbbenet: Magyarországon nem vizsgálták meg, Szlovákiában mentették meg a 76 éves férfi életét
Balhé Orbán látogatása után - életveszélyesen megfenyegették a férfit, aki lecserélte a polgármester tábláit
A Tisza Párt jelöltje egy hónapja még alávaló színjátéknak nevezte, amit Magyar Péter tesz
Ismét nőttek a magyar focista fizetések - mutatjuk a listát és, hogy hány millió az átlagfizetés...
Bajban Mészáros veje: Válása után elfogytak a megrendelések, már másik országban próbálkozik
Ebből botrány lesz: újra berepültek a hatvanpusztai birtok felé - nem akármit láttak épülni, itt a videó
Nem akárkivel kapták lencsevégre Szijjártót - erről a barátságról beszél mindenki
Már egy videó is előkerült arról, ahogy Deutsch Tamás kiabálni kezdett egy bizottsági ülésen
Újabb közmédia botrány? - Drága katonai technológiával voltak felszerelve a Magyar Péter-tüntetésen a Magyar Hang szerint
Nagyon kellemetlen helyzetbe hozta most a TV2 hírigazgatóját Magyar Péter
Na ki szerzett földterületet Alcsút-Hatvanpusztán? - Mészáros Lőrinc hároméves unokája
Pert vesztett az MTVA - ki kellett adnia mennyit keresnek a közmédia legismertebb arcai - itt a lista és a összegek
Szörnyű: előkerült egy 2011-es bejelentés a bicskei gyermekotthonnal kapcsolatban: ,,János bácsi: Ez neked jó?,,
Hihetetlen: Orbán aláírta, kínai rendőrök is járőrözhetnek majd Magyarországon
Kőgazdag focisták: a 8-10 milliós havi fizetések sem példa nélküliek, mutatjuk
2024-05-05. vasárnap
Home   Impresszum   Kapcsolat   Facebook
2018-2024 Minden jog fenntartva ©